lördag 30 oktober 2010

någon gång får man väll göra ett inlägg..

Vad har hänt i mitt liv sen sist som jag skrev...
Hmm kommer nt ihåg vad jag skrev i mitt sista inlägg men iaf.. Jag stor trivs i mitt hem. älskar vardagen. har börjat komma till rätta rätt så bra, fattas några möbler bara.
och har fått fast jobb så det känns ju faktist bra. trivs där ja är.




just nu sitter jag hemma hos peters mamma och pappa för att peters pappa fyller 44 ;) GRATTIS !! nu orkar jag nt skriva mer.. dom som umgås med mig vet vad som händer i vardagen..
love er!!


LOVE. MYE

måndag 11 oktober 2010

STOOOR trivs!

Jag stortrivs helt klart i mitt nya hem! Det är bara jag och peter och jag älskar det! vakna varige morgon och det är lugnt och skönt och du kan göra vad du vill när du vill utan att någon har någon komentar. Och rutinerna börjar komma också, min kropp har gett sig fan på att vakna 8 varige dag, så om jag gick och la min 9 eller 12. men det känns rätt skönt för att jag hinner med så mycket på mornarna.

det ända negativa är att det nt finns så många grannar att prata med, det finns en dam som är trevlig, hon har en liten svart pudel som hon är ute och vandrar med.. men annars pratar jag inte med ngn annan, jo pappas jobbekompis Ove.. han är rätt okej med. men det finns ingen i min och peters ålder, det är lite tråkigt..

nu ska jag göra det som jag alltid gör , bädda , diska och sen göra v mig inför jobb..


LOVE. MYE

måndag 4 oktober 2010

se på fan, ett inlägg.....

Sitter i soffan och myser, tittar på tv och ser hur klockan rusar iväg..
Så blir det jobb från 11.45-16.15 sen hem till peter som väntar på mig.

Igår satt vi hemma hos peter för att han skulle se på fotboll med sin pappa. Hem sent och lägga in resten av kläderna, men det blev gjort. & idag blir det nog en runda till mamma och pappa för jag måste tvätta ;/ Har nt lärt mig dessa j*vla maskinerna än, dom ser ut som en kocpit (vet nt hur det stavas) med typ 2000 olika knappar?

Här kommer en bild på vårt köksfönster ;) (har inte hittat några snygga lampor än så några fina doftljus går lika bra :))






LOVE. MYE

onsdag 11 augusti 2010

Sjuk

ligger i sängen och mår skit :/ känner mig extremt slö. vill inget annat än att sova men kan nt somna, har inte kunnat sova på hela natten.
har så ont i magen att det tom gör ont när jag andas. och så springer jag på toa var 10.e min...


Och så blir jobb sur på mig när jag ringer och sjukar mig ?
Jaja, kan inget göra...

KRYA PÅ MIG :)



LOVE. MYE

söndag 8 augusti 2010

Jag Älskar ...

Jessica Petterson!

BARA EN VARNING - | ÄR PÅVERKAD, SÅ HOPPAS NI FÖRSTÅR STAVNINGEN! |

jessie är en vänn som jag hoppas jag kan bevara livet ut (som du sahra) och leva livet med. jag älskar er och det finns ingen som kan ta er plats, ni 2 är dom 2 som jag lever för. det finns inget bättre än er ! ni gör mitt liv så mycket bättre. det finns inget - jag gilar er, utan att jag ÄLSKAR ER !!!!
ps. Tack Elias :) & Andreas



Tack för ikväll jessiebabe !! <3



Du är alltid mitt hjärta Peter!




LOVE. MYE

torsdag 5 augusti 2010

Tor

snart blir det ner och väcka mamma och pappa, för här ska det städas, sen dammsugas och efter det blir det att tvätta golv. och om jag orkar efter allt det så får jag väll tvätta fönsterna med.
Så ser min enda lediga dag ut denna veckan.

Igår bakade jag kanelbullar, ca 50 stycker och nu när jag kom ner var det 4st kvar. Hmm jag tror att det var någon som var sugen på bulle ;)


Nu ska kaffet igång så man får lite ork..




LOVE. MYE

tisdag 3 augusti 2010

GASH !! VAD JAG ÄLSKAR DIIG

Jag kan inte fatta hur man kan älska en person så mycket som jag gör! Jag blir knäsvag när jag tänker på dig och det pirrar i magen. När du inte är i min närhet och jag vet att jag ska få träffa dig snart, kan jag knappt vänta, jag vill bara ha dig hos min NU! Att vi förlovade oss betyde så mycket för mig, för nu vet jag att du är min och jag är din. Det finns inget som kan komma imellan oss!
Om det finns ett ord som kan beskriva hur mycket jag tycker om dig så ge mig det ordet för jag kommer att använda det varige dag, jag älskar dig räcker inte längre! Du är mitt allt och jag vill alltid ha dig vid min sida.
PETER THOMAS OLOFSSON

DÅLIG!!!

jag vet förlåt att jag är så dålig på att uppdatera. jag måste försöka skärpa mig. men har haft att göra, träffat sahra älsklingen och plåtat så jag redigerar bilder och mellan det jobbar jag och samtidigt ska jag umgås med min älskling och jag ska hinna med vardagen. så datorn har kommit lite efter tyvärr. men nu är det ju så att jag iaf sitter här. det är ett steg på vägen..
Mån-Ons passar jag och Peter Fam. P's hus och vi har det så extremt mysigt!! längtar tills det är såhär dagligen. Bara du och jag älskling helt själva alltid!!! jag vill det så extremt. och jag vet att jag börjar kunna se det.
Jag älskar dig så otroligt mycket.!

fredag 23 juli 2010

hela veckan..

I ons var jag ledig så jag och peter åkte ner till kiviks musteri och gick och lulla lite. jätte mysigt var det. handlade lite i choppen, sen åkte vi till höör och åt lite mat, satt där och pratade och mös, så det var en heldag med bara dig och mig älskling <3
torsdag.. jobb igen. tjäna pengar...
fre.. (idag) kanske träffa killarna och grilla ikväll. efter jag jobbat.
lör.. blir det mys igen med älskling, fick bytat tid med Mea så jag slutar 15.00 istället för 18.00 så vi ska gå på röstånga marknad. älskar när vi gör saker tsm!
sön, jobb
mån.. jobb
tis.. jobb MEN sen efter jobb ska jag träffa älsklings SAHRA !!! vi har två saker planerat ;) jag lääängtar såå <3
sen på helgen är det hbg-festivalen :)

nu ska jag göra v mig inför jobb.





LOVE. MYE

söndag 11 juli 2010

Så kan det gå.

Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket nu på senaste tiden har haft massor att göra och jobbat.. men nu har jag en stund över så här kommer lite snabb info, hmm vet bara inte var jag ska börja. måndes var jag i ullared på förmiddagen och såg Kjell & Rose-Marie med den minste ungen. haa, han har en större kula än på tv. sen när vi kom hem så var det jobb som väntade. tisdagen gjorde jag nog inget spe .. bara jobb .. sen var det onsdagen så var det skolan och förbereda för provet på fre, dom ringde från jobb och jag fick börja tidigare än jag skulle. fick börja 12.30 istället för 16.00 till 20.45 så det var en låång dag. tor var det jobb 11 - 15 sen kom mamma till jobb och drack cafee latte medans jag bytte om sen gick vi runder och brända resten av mina pengar.. fick köpa present till peter, det blev en fiin fiin skjorta som han hade på sig på lördag.
kul var det igår och idag är men sliten i kroppen, men skam den som ger sig. ska iväg in till stan sen, fick sms av Sahra baby om jag ville med till gröningen. ringde fiia innan och ska möta henne där sen, och så blir det hem till henne sen och mysa med lilla kisen :)


Här är ett bra bevis på att det är varmt idag.




LOVE. MYE

tisdag 29 juni 2010

HotHotHot

sååån underbar värme det är idag. är inne för att starta en snabb maskin tvätt sen ska jag ut och sola igen. bara synd att älsjklingen inte är hemma med mig. vill ju ha honom hos mig!!
VAr och handlade gurkor och tomater innan ju, så låg där en stor melon! och gissa vem som tog den? Jo, JAG! jätte gott med honungsmelon.
nu väntar tvätten och solstolen.



LOVE.MYE

Sommar!

Vaknade 8 idag, gick ner och då höll anette och jocke på att göra mackor till frukosten, så jag gjorde mina med ich tog en kopp kaffe sen gick vi ut och satte oss. så mygigt att äta frukost ute. älskar detta vädret. det skulle alltid varit såhär varmt. nu sitter jag iaf själv hemma hos peter och bara slöar, ska upp och handla gurkor och tomater sen vid "den där" typ odlingen som finns här i billesholm. ska ringa mamma och se ifall dom ska ha.
nu ska jag närda mig lite.



LOVE. MYE

söndag 27 juni 2010

Hmm? En funderare

jag har tänkt länge på en sak nu.
om jag ska börja plåta igen på alvar.. för nu börjar det bli fint väder igen och man kan ha fina bakgrunder ute. det enda problem som jag har är att min dator är så liten att det är jobbigt att sitta och redigera bilder på den. :/ men det går nog egentligen att lösa på ett snyggt sätt. så om det är någon som är sugen på att göra en plåtning så hör av er.
ps. jag är nog rätt billig (denna sommaren iaf)

Så är det någon som tycker att min idé är något bra?




LOVE. MYE

Hos Lisaa

vaknade hysat tidigt idag. gick ner och åt frukost sen cyklade jag till lisaa (peters syster)så nu sitter jag och håller koll på theoo medans lisaa gör v sig. sen ska vi gå hem till mig (peters mamma och pappa)
Helt underbart väder så det blir kanske lite bad med, vi får se annars kan man ju sitta och steeka i soolen.


LOVE. MYE

tisdag 22 juni 2010

SOOOL

Älskar vädret som har kommit nu. jätte skönt att solen skiner och att man kan vara ute hela tiden . tyvärr sov jag bort hela förmiddagen, vaknade inte förrän vid 11. hade gärna legat i solen lite idag. men jag tror att jag ska göra ve mig och sen sticker jag ut på väla lite tidigare än som var tänkt idag. börjar jobba 16.00 och har stängning ikväll med, så jag slutar 20.45. men det är rätt så lugnt faktiskt. har skola i morgon med, ska vara där 10 tror jag vi börjar, så direkt efter det är det till jobb. men jag slutar 16.00 i morgon så jag har hela eftermiddagen ledig :) sen är det bara skolan snabbt en runda på tor sen är det helg :) en så snabb vecka. det är rätt skönt när tråkiga veckor går snabbt. vill bara som ska höra av sig till mig eller till pappa (från förra inlägget) LÄÄÄÄÄNGTAR & VÄÄÄÄÄÄÄNTAR.


nu ska jag gå och fräscha upp mig, ta på mig något somrigt och njuta av dagen tills jag ska köra och jobba.


LOVE. MYE

lördag 19 juni 2010

Jag ger upp!

jag blir så trött på föreningen. Bara för att jag är 19 år så har dom problem. jag undrar hur detta kommer lösa sig. har reedan väntat i 2 veckor på svar och idag fick jag beskedet att vänta ännu längre. snart har jag tappat både lust och ork. Ligger i sängen med sån extrem huvudvärk för att jag har gråtit hela dagen, nu lägger jag inte ner med energi. det får bli som det blir.





Love. Mye

tisdag 15 juni 2010

snabb inlägg

Ska bara börja med att min student var FANTASTISK :) Fick jätte fina presenter och massa presentkort. tack så mycket alla. men igentligen den finaste presenten fick jag av peter, vi förlovade oss <3 wiie!! JAG ÄLSKAR DIG PETER OLOFSSON



Och nu efter skolan så har jag ju faktiskt ett jobb, skönt för då sitter man inte bara och häckar utan man har något att göra och man får lite pengar med. så skulle jag vara ledig tills fredag, men fick hoppa in och jobba redan igår, + att jag tog en timme för Liz med hon var sjuk och fick gå hem. och så ska jag till jobb idag med. från 12-18 jaja, får se det i den andra änden, lönen. och så fick jag ju faktiskt ledigt på lördag när jag ska kolla på min nya "bostad".

nu måste jag göra mig klar för att köra till jobb.



LOVE. MYE

söndag 6 juni 2010

10.05

mycket har hänt sen sist jag blogga.

vi börjar med Emil, han har spelat två matcher och vunnit båda. den som värka roligast missa jag ju såklart. dom vann med 27-0 *APPLÅD* och den andra matchen spelade han med dom som var ett år äldre och den blev 9-4 och emil gjorde 6 mål :)
*STOLT STORASYSTER*
Sen ida hade sån klasskamp på skolan och hon tog ALLA guld. så på tisdag (tror jag det var) ska hon till hedvalla i bjuv och klå dom andra skolorna :) Jag och mamma ska komma och titta. Vi håller tummarna för dig.

SÅ NU TILL MIG

Snart studenten *HOPPAR JÄTTE HÖGT* ska bli skönt och sluta skolan. nu ska jag bara jobba satan. hoppas jag får fina presenter.
mamma fyller åt på onsdag, blir gammal skata, hela 39 år, och jag var igår efter jobb och skulle handla persent men den var slut :/ och kommer inte på vad jag ska handla annars, så jag får göra ett fint kort till henne där det står på vad jag ska handla, men när det kommer in. tror hon kommer bli glad för det ändå.

nu ska jag titta på film med älskling.
kommer kanske bild sen på vad jag har planterat. paprika, gurka, och peters tomat.


LOVE.MYE

fredag 28 maj 2010

good :)

nu sitter jag i min morgonrock i soffan, dricker kaffe och utvärderar ;p har kollat på balbilderna fina alla var. (nästan iaf)
inser hur nära studenten är. *LER* men såhär har det gåt denna vecka :



jahapp, nu har dansföreställningen varit och det gick jätte bra :) vid första föreställningen blev jag jätte jätte närvös, men det var nog den som ändå gick bäst. sen på den andra så kom marina och tittade på mig. Tack babe för du kom, jätte kul. sen när jag pratade med henne så sa hon att jag måste le mer, men inte så lätt om man tappar bort sig. haha. men den tredje föreställningen gick bra, då kom peter och hans syster cajsa och tittade på mig. lite ledsen för inte mamma och pappa kom. och så kom inte behar? ir hur det stavas, han skulle göra lyftet med mig på kvällen men han kom ju inte, så det blev inget lyft för mig.
Och ett STORT tack till sahra, som jag har haft extremt kul med under dansen. och jag hoppas värkligen att vi kommer att hålla kontakten efter studenten med ILOVEUBABE!!
sanna, du är helt underbar du med, hoppas du mår bättre nu, tänker på dig.
hoppas också att vi kommer att hålla kontakten!

och nu till jobb.
igår gick det faktiskt ganska bra, fick kolla och trycka lite på knapparna. Gahh ! där finns typ 50 olika knappar i 40 olika färger men det är bara 20 som ska användas. HAHA, så nu blir det på att öva var knappar sitter och allt som ingår i en meny, och göra allt i en ordning. så nu är det att bara jobba med minnet. ska jobba idag med, kommer få ta en hel del mer kunder idag känner jag. men jag tror att det kommer att gå bra. som tur har jag väll nadja eller evelina brevid mig. mitt stöd och min hjälde dessa dagarna. haha.


see yaa <3


LOVE.MYE

måndag 24 maj 2010

aiit

nu börjar det närma sig dansföreställningen.
börjar faktist bli närvös, var och kollade på 2:orna´s uppvisning, skit bra faktist. men nu är det bara närmare vår :/ tur jag har er sara och sanna, så kan man prata av sin nervositet med er. nu har jag dansat klart för idag, blir mer träning i skolan i morgon. och kanske en liten jogging runda på morgonen.


God Natt <3



LOVE. MYE

Måndag 16.25

Sitter just nu och väntar på att Peter ska komma hem så ska vi äta middag :) ngn kyckling gryta eller ngt blir det idag. så det blir idag och i morgon som jag kommer äta riktig mat, sen är det dansuppvisning på ons så kommer att vara på skolan hela eftermiddagen. och tor och fredag börjar jobb så då kommer man inte att vara hemma heller. hoppas bara att det kommer gå bra, fick ju lönevecka och på väla. Hmm, håller tummen för mig själv.
kommer antagligen höra av mig efter jag jobbat så ni får veta hur det gått för mig. vill du ha tag på mig finns jag på mobilen <3




LOVE. MYE

tisdag 18 maj 2010

McDonald

då börjar man jobba nästa torsdag. så jobbar man tor, fre, lör, sön och måndag. men det ska faktist bli kul.

men mötet idag var bara att prega in massa massa fakta i huvudet. orkar inte skriva mer nu, skit trött i huvudet. och ska plugga ist




LOVE. MYE

onsdag 12 maj 2010

Godmorgon

Fy vad jag är trött idag. ställde klockan på 6.15 och tänkte jag slulle gå upp och göra god sallad och små pyssla, men nej jag var för trött. och sen ringde peters klocka 7.00 och då var det ju bara att gå upp.

nu ska jag gå och fixa det sista. <3






LOVE. MYE

fredag 7 maj 2010

jahapp!

sitter i skolan nu, på samhällslektion. :/ BLÄ !
igrå tänkte jag att jag skulle vara extra duktig så jag gjorde klart mitt arbete i Sh som ska skickas senast idag (så så jätte tidig var jag inte) Men så kommer jag till skolan och ska ha lektion, så jag gick till henne och frågade ifall jag kunde få gå hem för att jag redan var klar och hade börjat på extra uppgifterna hemma. men nej, hon sa bara att jag kan inte ge dig ledigt, du ska väll till kosta sen, jag bara nej så ist för att avara ledig för kosta så kan jag väll åka hem idag. men ikke det! när hon kom till lektion så sa hon du har ju redan skickat in du kan ju redovisa idag, du är ju klar. Jahapp! så nu väntar jag bara på att hon ska komma tillbaka och jag ska få redovisa. tur att peter var hemma idag så att han kunde skicka svaren på frågorna till mig, annars hade det ju bara varit ett halvt arbete.. haa! och så har jag faktist skrevit en av mina extra uppgifter klart med. *tummen upp*

Sen idag ska jag köra Cajsa och några kompisar till stan, dom skulle göra ngn intervju. och igentligen skulle det bara varit att ta bussem hem och sen nästan direkt att köra, men jag fick låna peters mamma och pappas bil till skolan, så jag fick köra peters mamma till jobb i morse. hon börjar 5!!! inte sovit mkt inatt heller..


Nu kom läraren, dax för redovisning :/ Wish me luck!



LOVE. MYE

onsdag 5 maj 2010

GAHH !!

blir galen! hur fan kan man bete sig så ? ingen moral eller skam i kroppen? och inte bara mot en person utan mot fler?!! hur kan man? jag kan inte förstå.. håller på att explodera så arg jag är på denna person, och jag vet fler som är det !

söndag 2 maj 2010

ojojoj, vad längesen !

nu var det alls lite för längesen mellan inläggen ;)
så här kommer min helg i kort ;)
FRE: åkte hem till peters syster och grillade och hade mysigt. Och lite spel på kvällen, jag & peter mot lisa & jonas (peters syster) och Anette & jocke (peters mamma & pappa)så var det ett sånt spel som man ska förklara ord för varandra, och såklart vann jag och peter! som vanligt
LÖR: Tittade på när emil spelade match mot bjuv, hemma. och det blev en vinst med 6-1, tummen upp för billesholm sen gick jag och peter hem till farfar och anita för att fira hennes 65 års dag. GRATTIS god smörgåstårta blev det där. Vid kvart i 4 blev jag och peter hämtade där av peters mamma, pappa och lillasyster och så bar det av till peters farmor och farfar, med grillning och god efterrätt och massa prat. till och med anette tog sig en liten rackare så det blev jag som fick köra hem.
SÖN: Kollade på när emil fick spela med dom som var ett år äldre. han fick möta min gammla hemstad, bårslöv. och även där blev det en vinst på 3-1. Tummen upp igen väl hemma var det bara byta om till jobbekläder och sen ut i trädgården, varit ute sen 10 i morse till ca 8 idag. det är underbart när man kan vara ute så länge. vilket skönt väder det börjar bli.
telefonen ringer och emil ska hem från en kompis i åstorp, så mamma och pappa kör och hämtar honom så jag går hem till peter, och jag har varit duktig. städat på rummet, tvättat och lagt in tvätt. nu är jag trött och ska gå och lägga mig.




LOVE. MYE

onsdag 7 april 2010

Bara 7 dagar kvar

Varit på väla idag och köppt födelsedagspresent till mig.
Kolla vilka fina presenter, vill öppna alla nu!!!
Jag älskar dig babe!! <3


Kommer bild sen.



LOVE MYE

fredag 26 mars 2010

chill/utgång

sitter och har börjat ladda för en utgång med marina. tänkte ta en chill kväll på bulls och snacka lite och sånt:) Mysigt, det var längesen som vi träffades, saknar dig babe.
och så fick jag reda på att mamma ockås skulle ut, fast med jobb. och pappa skulle hämta henne så jag får åka med dom hem :)




LOVE. MYE

söndag 21 mars 2010

SOMMARSOMMARSOMMAR

Vill ha sommar nu. är så trätt på detta kalla vädret.
fast det börjar bli varmare så vill jag att det ska gå snabbare!! vill ha riktigt varm sommar.
satt faktist och tittade på några gamla bilder som jag hittade så det är väll därifrån sommarkänslorna kommer ifrån :)
här är en <3


måndag 15 mars 2010

snabb inlägg

kl är 8.32 och egentligen vet jag inte vad jag gör uppe nu. börjar inte skolan fören 10.10. Och har redan varit uppe ett bra tag, typ sen halv 7. Tur att det finns något på tv iaf som man kan titta på ;) VAKNA !

Hmm, vad händer annars idag?
ska till skolan och dansa lite sen far jag hem för att passa min lillebror som jag sedan ska ta till fotbollen ikväll. Lite mys med lillebror ;)
ska faktisk passa honom i morgon med. änna till 8 eller halv 10. får se hur det går. haa.

& så en sak som känns bra, jag blev klar med inbjudningarna igår. och det dåliga i det är att det är till idas konfirmation och inte min student :/ men pappa handlade lite snygga papper till mig så nu kan jag forts. med mina ;) ska sitta och göra lite till idag :)


Dillema (ir hur det stavas?) på lördag ska Peter's mamma och pappa till ullared och jag tror jag vill följa med men är inte riktigt säker. vill ju såklart ha med mig Peter man han är inte alls sugen, det som han hänger upp sig på är att vi kommer köra så tidigt men jag har sakt att han kan ju sova i bilen. men han ger sig inte. hoppas han går att övertala till lör. annars blir det nog inget för mig heller :( hmm.. hur ska jag göra? kanske bara skita i honom. men vem vill gå själv :/ jaja får se hur det blir.

Haa! det blev inte ett så kort inlägg ändå ;) behövde nog skriva av mig lite ;) Nu ska jag gå och dricka en kopp kaffe till så är jag spiidad till ikväll <3



LOVE. MYE

fredag 12 mars 2010

inne/ute

vi börjar med det värsta, som tyvärr kommer bli längre än inne listan.

ute

kallt ute fortfarandre
att det snöade idag
jag är sjuk (fortfarande)
får inget jobb
för mycket att göra i skolan jusst nu


inne

studenten närmar sig med storm steg :)
det är iaf +grader på dagarna
helg





så idag har jag inte mått så bra (som alla dom senaste dagarna) men jag hittade ett kul korsord i en kalle tidning som jag och peter löste tillsammans, men när det var klart ville vi lösa fler så jag gick ner och skrev ut 3 stycken från internet, barnkorsord, för att peter skulle kunna lösa det. Så vi valda ett tävla om vem som lyckades/gjorde det först. och såklart vann jag alla gångerna 2/3 för 3e gången så skrynkla peter pappert och det fick räcka med förlust. haa !
förresten,? är det någon som ska se melodifestivalen i morgon? vem tror ni vinner?



LOVE. MYE

söndag 7 mars 2010

Enbart för dig sara ;)

jag har fått klagomål på att det är så lång tid mellan jag bloggar. inte riktigt meningen men ibland rör jag inte ens datorn på flera dagar och då blir det så att man inte bloggar. och jag skriver ofta att jag ska försöka bättra mig men nej då, så blir det aldrig :/ hee. hade varit roligare att blogga ofta men det går inte. kommer inte alltid ut massa ord så jag vet inte vad jag ska skriva.


Men jusst nu sitter jag och ser om jag hittar några jobb som jag kan söka. men man måste ju ha ett bra CV för att det ska bli bra, och jag gillar inte riktigt mitt så det måste jag göra ett nytt först. annars sitter jag bara hemma (hos mamma och pappa) och dricker chailatte och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga den. Ja, se och hör. jag tvättar, utan att krympa eller missfärga kläderna ;) haha! det är strongt gjort för att vara mig..

Och så måste jag göra klart alla inbjudningar till min student ! och så har jag ju såklart börjat göra inbjudningskort till ida's konfa med. tar mig alltid vatten över huvudet ! och inte nog med det mitt projektarb ska vara klart på tor och det känns som det inte händer något med mitt :/ hmm.. jaja får se hur det går med det.

nu ska jag ta tvätten höde att maskinen kallade och sa att den var klar..




LOVE. MYE

lördag 20 februari 2010

loov!

nu har vinter/vår lovet börjat eller igentligen inte riktigt nu, på måndag börjar det. men vet inte riktigt ifall jag kan glädjas fullt ut av det. har varit sjuk sen i onsdags, men börjar faktist må bättre nu.
igår var jag och rörde på mig lite, var och simma lite med emil och ida. igentligen blev det inte mycket simmande utan mer hålla kolla på emil. men han har blivit jätte duktig på att simma :) han tyckte det var roligare att simma än att leka. så han simmmade fram och tillbaka på det djupa. sen var han trött och tyckte att bastun skulle vara bra, så ida och emil gick upp och jag fick simma nårga längder. men det hoppade i en sån jätte långsam simmare framför mig så det gick inte och simma längre, så jag hoppade upp så köppte vi glass istället.
På söndag skulle pappa och emil åka skridskor så då tänkte jag följa med. kul när det händer lite saker :)

nu ska jag gå och äta frukost (sov lite för länge idag)


LOVE. MYE

onsdag 17 februari 2010

sjuk

sitter här hemma och fryser och kan knappt röra mig! jätte ont i ryggen och i huvudet. Smärtan i ryggen är enormt stor och sprider sig ut i magen. och så har jag kräkt idag. mår så jätte illa!!
nu ska jag vila gå och krypa ner under täcket och tycka synd om mig själv.


LOVE. MYE

tisdag 16 februari 2010

home sweet home !!

nu har jag äntligen sovit ut efter en vistelse i sthlm.
så tänkte berätta lite vad jag har gjort där ;)


Ons: började men lektioner i skolan & sedan var d samling på knutpunkten för att åka tåget till sthlm. kom dit rätt så sent så vi bäddade bara och fixade inför morgon dagen.

Tor: 8.30 samling nere i entén på vandrarhemmet. & så vidare till nykelviksskolan (eller något sånt) rätt trevligt och gå runder där men ingen höjdare. Senare på eftermiddagen fick vi oss en rundtur på stockholms statsteater, bakom kulisserna. det var där i mot roligare! skit coolt och se alla saker. (btw har varit bakom kulisserna på hbg teatern med) men i sthlm byggde dom sina cener bakom och sen förde fram dom, en cen är ca 8m hög! så hissen vi fick åka i var skiit hög. Efter all rundvandring så fick vi ca en timme i stan och sen skulle vi in och kolla på en teater. Harper tror jag den hette. den var riktigt dålig! så gå inte och se den.

Fre: 8.15 samling och sen var det iväg till möbelmässan. den var nog det roligaste att gå på. jätte mkt och titta på och en massa saker som var så olika. vi var klara där ca 15.00 & när d var klart så tog jag tåget till min faster och mina kusiner.
en mycket trevlig vistelse hos dom! många skratt. Och såklart krya på dig johnny!

Lör: vid ca 12 åkte jag in till centralen för att möta Marina sen gick vi och shoppade i stan. Brände allt för mkt pengar.. och när affärerna stängde vid 6 åkte vi till kista galleria och shoppade lite till. hittade ett jätte klipp där, som fick bli lillebrors present!! För han lyllde 9 denna lördagen, GRATTIS.
efter rätt mycket vandrande hade vi jätte ont i fötterna så vi åkte hem till marina's kompis Perima och så käkade lite mat som hennes mamma hade gjort. sen gjorde vi v oss för utgång. lite förvrrat var vi skulle gå och sen var d ett konstigt ute ställe men d var kul ;)

Sön: 11.25 gick bussen hem från centralen och d tog ca en timme från perima till centralen. och för att hinna äta frukost och så var d ganska tidigt uppe. så efter ca 4h sömn och jätte ont i fötterna var d inte alls kul att gå upp. det som gjorde att man gick upp var att man skulle bli hämtat i hbg av älsklingen <3
så hela kvällen var det massa mys med honom och så lite födelsedags firande för lillebror:)



där var hela min sthlm´s resa i snabb repris.
hoppas ni njöt lika mkt som jag gjorde ;) haha.



LOVE. MYE

onsdag 10 februari 2010

Ghaa!!

hee. är helt konstig i magen, vet inte om jag är närvös eller orolig.. Hmm?!
Sitter iaf i skolan nu och väntar på att denna lektionen ska ta slut (samhälle) För direkt efter det så ska vi gå och hämta våran packning och sen är nästa station stockholm :)
Det kommer bli så underbart kul.. Vi åker med skolan och ska stanna från ons till fre men jag och marinasnygging ska stanna helgen också. :D Lite dåligt samvete har jag för att min lillebror fyller år den 13 och jag kommer inte hem fören alla <3-dag.. men jag blir hämtad av honom och av peterälsklingen !! <3 så vad ska man handla till en lillebror som blir 9 bast och till sin pojkvän på alla <3-dag? Och så måste jag ju shoppa satan i stockholm , ska blandannat till beyound retro (inte säker på om d stavas så) och så måste man ju gå på gallerian och på NK :) TOPPEN! och så ska jag ju få träffa min faster ! och mina kusiner. kommer bli jätte kul.
kommer kanske några bilder med ;)

LOVE. MYE

torsdag 28 januari 2010

vissa straffar gud direkt!

Jag visste det skulle komma. bara frågan om när. Bara för att jag skrev att jag hade snön!!

idag när jag och peter skulle till hans doktor så satte vi oss i bilen och sen när vi började köra så kom den en idiot och körde ut typ framför mig, en bit innan mig. & sen när vi kom fram till stoppet så bromsade jag men bilen stannade inte :/ så jag och peter kasade rakt in i en annan bil. så min högerlampa på bilen var ju inte speciellt snygg efter det. men man ska väll igentligen vara glad att den bilen stod där, annars hade man väll halkat rakt ut på 90vägen & vem vill ha en bil i sidan i 90 km i timmen. inte jag iaf!
så det var ju bara att åka till bilskroten och se om jag kunde hitta en lampa/blinkers till min bil & sån tur jag hade det fanns en lampa. bara en! & det var höger, precis den jag behövde. och den var i bra skik! så den tog ag och fick betala 100 kr för när en slitter ny kostar från 150 kr till 400 kr. så man kan väll saga att jag hade tur 2 ggr samma dag. TUR I OTUREN.

nu sitter jag här och ska plugga lite läxa, sen ska jag skriva vad jag ska ha med mig till marina i morgon vi ska ju festa, på tempel. :) d e max's kompis max som har ordnat denna festen, hans projekt arb ;)
kommer kanske bilder eller kommentarer från i morgon kväll.. <3


LOVE. MYE

Snö,Hosta,Förkyld,Kan inte andas, m.m, m.m!

Vaarför ska det snöa så in i h*lvete?! kan inte komma in i bilen, kan inte ta mig ut genom dörren! precis man kom upp ur sängen. jag är så enormt förkyld, kan inte andas alls genom näsan, och när jag andas genom munnen så kittlar det i helsen och jag kostar hela tiden, håller på att bli galen. Känns som man håller på att dö. haha, ne men det är skit jobbigt. varför kunde man inte bott i hbg ist så kunde man gått till skolan. jag hatar värkligen detta vädret!! den ska vara vitt under jul och sen ska det bort. Jag vill ha värme nu, längar efter värmen..



LOVE. MYE

måndag 25 januari 2010

ladies night !

i lördes var jag ute med Marina & Emelie (en kompis till marina) vi hade skiit kul. satt på bulls nästan hela kvällen ;) dom brukar ju stänga vid 1 men vi kom därifrån vid kvart över 2. skit kul kväll med dan, david och fredde. underbara bartenders :)
Och så galna kvällarna blir här i hbg hur GALNA kommer dom inte ble när vi kommer att gå ut när vi ska till stockholm!! Det kommer bli helt galet kul och jag längtar så!


LOVE. MYE

fredag 22 januari 2010

Kalle Anka / Skrattfnatt!

forts. från inlägget under.
så läs det först ;)

innan jag skulle väcka peter så gick jag ut och hämtade posten & där la peters kalle anka tidning, & det första (& enda) jag läser i den är skrattfnatt (som nu heter kul med kalle) & där stog några roliga historier så tänkte dela med mig av dom. (eller rättare sakt av min sjuka humor)

- Varför springer du så fort?
- För att hinna hem innan jag blir för trött!


* Så var det boxaren som vevade så mycket med armarna att motståndaren blev förkyld av draget!

- Vad skrattar du åt?
- Jag berättar vitsar för mig själv & nu berättade jag en som jag aldrig har hört förr!



HAHA! jag tyckte dom var skit kul!
Vilken tyckte ni var bäst? 1,2 el 3?

LOVE. MYE

HAHA! OPS!

sorry, nu har jag gjort det igen. lovat att jag ska blogga men det blev inte så denna gången heller.. det är väll för att man inte sitter så mycket på datorn längre. är inte alls inne på datorn mer. Men jag vet att jag lovade ett inlägg om hur jul och nyår var, så här kommer lite efter slänt av det ;)
Jul : firades hemma hos mig (sånggatan) med släckt & även peter var med. super mysigt. jag fick jätte fina presenter. det enda jag hade önskat mig var coktailglas & det fick jag. och såklart en massa pengar :) Den 25e firades hos peters farmor & farfar, och även där var det mycket trevligt. & det kom en tomte dit (peters pappa) haha! av dom i julklapp fick jag pengar, och så fick jag en ursnygg BH av peters pappa & mamma. det tyckte jag var skit kul ;)
& så till nyår! som firades i ä-holm med massa trevligt vänner. Vi hade hyrt en stuga. halvgalen kväll. med det var kul att gå in i det nya året med er!

och så till idag ! den 22a januari. ikväll ska jag ut med marina och hennes vänner, ska bli skiitkul! kul att träffa lite nytt. Men ska upp tidigt i morgon för Theoo ska döpas. så det blir väll en tidig kväll. Men vad brukar man säga - Kvällen blir vad man gör den till !
igår var jag ledig från skolan (idag med) men var ändå i skolan från 11- ca 17.30.
hade hyrt fotostudion med marina! så va hade kul med massa prepps & kameror & lampor.

nu sitter jag bara uppe och väntar på att peter ska vakna klockan är ju ändå 9.55, får gå upp och väcka honom.

så vi hörs förmodligen snart igen. (ska försöka)

LOVE. MYE

tisdag 5 januari 2010

Kanske lite oftare nu

Hejsan, det var ju ett tag sen sist. Vet inte varför jag inte har bloggar. Men nu ska jag försöka blogga mer. Ligger och bloggar från mobilen. Så det kanske blir mer nu efter hand :) ska ladda mobilen nu men sen kommer det inlägg om jul och nyår<3 Xoxo