söndag 20 december 2009

snösnösnö!!

Äntligen massa snö, hoppas det håller sig i 4 dagar till. vill ha en vit jul i år. så mycigt det hade varit! fiina bilder !!




tisdag 1 december 2009

10-14

idag jobbade jag från 10.00 - 14.00. jätte trevligt folk som var där. ska ringa dit i morgon och se ifall dom var nöjda. lite närvös är man ju på vad dom kommer att säga.
älskling och jag ska på väla sen och handla lite julklappar :)
jag ska ju handla till honom, men han måste se så det passar.



LOVE. MYE

måndag 30 november 2009

längesen.

det var jätte längesen som jag skrev nu :/ men har varit sjuk en vecka så jag har bara sovit en massa. men ni kommer kanske ihåg att jag skrev nogot om en jobb intervju. & utav det blev det 2 försök till en intervju och 3dje gången så blev det bra. och det var idag. & resultatet av det var att jag ska jobba i morgon. Så skönt att man blev ledig i morgon och kunde säga på "jobb" att man var ledig på tisdag. Så i morgon börjar jag 10 och skulle jobba ca 3-4 timmar. så i morgon ska jag jobba några timmar så får vi se ifall chefen gillar min prestation ;) nu ska jag se ifall jag hittar en bil på blocket eller någon annan stans.



LOVE. MYE

tisdag 24 november 2009

sket sig idag med

jag vill så gärna vara med på dans uppvisningen idag & igår. Men igår var jag sjuk och idag så nu medelade hon mig att uppvisningen börjar nu kl 10 och klockan är 9.25, och jag sitter hemma och är inte klar. :/ väldigt konstigt. känns jätte tråkigt.
men jag har en positiv sak att säga :) på torsdag ska jag på jobbintervju på Statoil i Bjuv. så håll tummarna för mig att det ska gå bra iaf. så skönt det kommer att vara med lite extra pengar i fickan :) jag längtar till januari isåfall ;) haha.


LOVE. MYE

söndag 22 november 2009

hej bloggen

det var ett tag sen nu jag blogga, men det finns en anledning till det.
peters internett har inte fungerat. allt har blivit helt konstigt. hmm?
men nu kanske det ska kunna fungera igen, sitter på det lilla (mobila) internet.
ska kolla allt man missat ;)



LOVE. MYE

måndag 16 november 2009

MYS!

sitter och väntar på att marina ska ringa idag. för ska få tid och plats var vi ska ses idag för en behandling. Ska bli jätte kul. & igår hade vi jätte mysigt med film och massa godis och dippa och allt möjligt. & en massa tjejsnack! <3 jag hade jätte trevligt och hoppas vi kommer att göra detta fler gånger. Tack så mkt <3!


Peters mamma och pappa hade varit på den nya affären på väla & så hade dom hittat en ljuslyckta till mig. Jag tyckte den var jätte fin, en liten bild på den ;)



LOVE. MYE

lördag 14 november 2009

17.34

idag har jag varit på väla och shoppat lite. Shoppade blandannat en sak på Bossons som jag tyvärr inte kan säga för att det är en julklapp :) och så lämnade jag in min mobil på familia. men allt var helt fel i uppgifter och så, någon som hette gunilla nilsson stod på mobilen och det stod att den var köppt i stockholm. så nu får vi väll se ifall jag ens får tillbaka den. Jaja, det är bara och vänta och se. i mogron ska jag nog träffa marina och mysa, massa film och massa gott.
nu dör snart min dator så får sluta inlägget här.




LOVE. MYE

onsdag 11 november 2009

ojojoj!



När vi skulle hem från att ha köpt Xbox till peter så frågade han om vi skulle ta motorvägen eller om vi skulle ta 110, så jag sa at vi skulle ta motorvägen för jag var så trött och bara ville ham. när vi kom fram till hyllinge och skulle köra in på 110an från motorvägen såg vi att det var en jätte lång kö ner på 110 mot väla. så skönt att vi hade tagit motorvägen hem. Jätte hemsk bild, hela bilen är helt mosad.


I morgon ska jag fika med Marina igen, fast på grafitti istället för esspresohouse.
Helt underbar person. Gillar värkligen att vara med dig!



LOVE. MYE

skolan - GOD JUL

Sitter i skolan nu och julpysslar med kallo och marina :) Massa mys, det som fattas nu är julmusiken. här kommer några bilder :)




Hej bloggen

Godmorgon. En väldigt trågik dag utanför fönstert, massa regn och rusk. Hösten är den värsta årstiden, finns ingen fint i det alls. det är alltid blött och kallt & det finns aldrig något att göra! Nu är jag påväg till skolan, projektvecka denna vackan så idag ska vi lyssna på någon med eget företag & ska få höra om det skulle vara lätt eller svårt, vad man skulle tänka på och massa sånna saker. Men som projekt har vi fått att göra julkort? När jag fick höra det så visst jag tyckte det var kul för jag gillar och hålla på men småpill & massa sånt. Men när man får det som projekt i skolan/gymnasiet så känns det lite löjligt. Nä men poängen är att vi ska försöka sälja dom sen & försöka säja dom sen & sen ska vi utvärdera om hur vi tycker det har gått ;) Men det som jag tycker är bäst är att det vi lyckas sälja för dom pengarna får vi själv, tummen upp för det! Men nu kom malin så har inte mkt mer tid att skriva!



LOVE. MYE

måndag 9 november 2009

kort inlägg

Tack så mycket Marina idag för en jätte trevlig fika & massa tjejsnack!
Väldigt mysigt och jag känner på mig att det kommer bli fler sånnahär stunder :)

& så var jag hemma lite hos mamma, åt mammas goda mat & drack te & så kollade vi på ULLARED ;)

Nu ska jag kolla lite på henke larsson med älskling :)




LOVE. MYE

söndag 8 november 2009

gårdagen

Var på årsfest igår ju. jag hade mycket trevligt faktist. förutom att jag blev nerkräkt 2 ggr och gjorde en flygtur ;P haha. jag fråga de mamma om hono tyckte att det såg snyggt ut, men nej ;P sen plåstrade hon om mig :) Tack mamma, skönt att du kom just då. & ett stort tack till bobby du var så snäll mot mig igår och jag lovar dig att mitt knä kommer påminna om mitt misstag. "första han jag själv!" Jag vet jag kommer inte få igen den hjälpen jag gav. man måste välja vem man vill hjälpa, och tydligen valde jag fel denna gången. Men ett stort tack till GIF för en trevlig fest & god mat :)

Här kommer 2 bilder.





love Mye

lördag 7 november 2009

fest

vaknade innan 7 idag, kanske lite för tidigt för en lördag morgon :/ Men skulle och titta på älsklingen när dom spelade fotboll (cup) Gick inte så jätte bra för dom. men det glömmer vi med spriten ikväll :) årsfest för Billesholms gif så får ju följa med han dit också :)
Har precis betalat så nu får jag snart hem mina pysselsaker :) Ska bli kul. Vill bara börja med julkorten nu :)
Hee, jaja nu får jag hjälpa peter och börja städa, kommer ju "gäster" & sen ska vi handla lite :)

se ya!



Love Mye

fredag 6 november 2009

sjuk

sitter i soffan nu och kan inte somna, har fruktansvärt ont i huvudet & vet inte var jag ska bli av. Kan inte ens somna om! peter ligger där uppe i sängen men vill inte gå upp då vaknar han, & han kommer ju inte gå upp före 9 iaf. så nu sitter jag ensam i soffan och har jätte huvudvärk och peter ligger bara och sover. Nu ska ajg ta något och äta och sen försöka sova lite till..




Love Mye

onsdag 4 november 2009

Hyllning !

I 17 är har du nu varit borta. Jag saknar dig enormt mycket. hade gjort allt för att få träffa dig en dag av mitt liv och kunna ställa frågor och bara kunna prata med dig.
men att faktist känna att du är i närheten ibland tycker jag är underbart du får gärna vara mer närvarande.
Minnena från när jag var ett år är jätta speciella att ha, när jag satt i ditt knä och mamma körde rullstolen, & alla andra. du är väldligt saknad mormor vi saknar dig så enormt och du är väldigt saknad, och itne bara av mig!!

känslor

tyckte inte riktigt att dom 2 inläggen som jag skriver nu passar så bra ihop så därför delar jag på dom..

Jag längtar ca 5 år fram i tiden. När man har jobb och bor själv tillräckligt med pengar att kunna göra vad man vill (typ) Ingen som har något att säga om vad man gör & ha världens underbaraste partner. Vill kunna ha dom där mysiga kvällarna med att laga mat och äta tillsammans och ha att liv och prata om, nu är det mer hur gick det i skolan? har du lexor? sköter du dig? Sånt skit vill jag bara slippa ingen som ska kunna klaga på vad jag gör eller hur jag gör det. Vill inreda min lägenhet/hus så som man själv vill ha det och göra alla sånna små saker så det blir personligt. Vill kunna bjuda hem folk utan att mamma & pappa klagar. dom jag umgås med är 18 & äldre varför skulle inte vi kunna sköta oss själva vi vet ju hur man gör, och jag skulle aldrig bjödet hem någon som jag vet river huset.

När flyttade ni hemmifrån & klarade ni er bra?
Eller vill ni flytta hemmifrån?

på bussen påväg till skolan

Damp, klockan är inte mer än 06.55 och jag sitter på bussen. vid denna tiden brukar jag gå upp. men min bil ska kanske säljas så den ska typ gå igenom en besiktning i dag ( av en bekant) så ska han kolla på den lite och så. sen får vi se hur det blir. men iaf så är detta allt för tidigt att vara uppe. det finns ju ett + , jag har ju trevligt sällskap på bussen :D Dennis (dansk) sitter brevid mig.
Annars idag händer det väll inte så mkt, inte vad jag vet iaf. Har 2 lektioner idag, idehistoria och trä&metall. första lektionen går rätt snabbt men nästa varar i 3½ timme, tur det är en rolig lektion så det typ inte hade varit matte eller ngt! Måste jobba som satan nu, för min/mina uppgifter ska vara klara till v48 & jag som har valt extra har ju 2 uppg som ska vara klara, men håller fortfarande på med min metall, kan inte komma på vad jag ska göra i trä?! Får väl bli en liten ask eller ngt.





Love mye

tisdag 3 november 2009

13.02

sitter på bussen nu påväg till skolan, känns lite irriterande man går och väntar en hel dag för att sen åka till skolan o ha en lektion. det är så irriterande. varför ska det ligga så dumt på schemat? Hmm, jaja jag har ju bara dans & det är ju kul så det hade väll varit värre ifall det hade varit en tråkig lektion kan jag tänka mig. Efter skolan kommer peter och hämtar mig, fast jag vet inte var än, om det blir på skolan eller på väla eller i bjuv. men vi ska iallafall köra och handla. Har lite små inköp som ska göras :) Exempel en våg ska vi ha, vi liter inte riktigt på den som redan finns där hemma för ena dagen har man gått ner 4 kg och dagen efter har man gått ner 5 kg. Så mkt kan det väll inte skilja på en dag?! så nu ska vi skaffa en våg och så kan vår lilla tävling börja. :D
Jo, jag ska köpa material till en adventljusstake så kanske det kan komma upp en bild av hur resultatet blev :) Kanske lite tidigt att börja med sånt redan, man jag gillar julen och tycker man njuta av den så länge det bara går. Synd bara att det ine kan komma någon riktig snö så man kan få en ordentlig jul. Det hade varit jätte mysigt, julafton men julmusik och massa julklappar och goda kakor och tända ljus och massa massa trevligt folk. <3 Jag tror faktist jag har en liten tomte inom mig som vill ha jul nu :)
Vad önskar ni er i julklapp? <3


love Mye

söndag 1 november 2009

kom hem !

Vet igentligen inte vad jag ska skriva, har igentligen inget att skriva. är helt tom inom mig. :/ lite smått irriterad & ledsen från igår. Vill inte att det ska vara så, vill värkligen inte att vi ska ha det såhär. Sitter här helt ensam i soffan nu och bara saknar.
& i morgon ska man till skolan och bilen har pajjat så det bli bussen, så jävla mkt skit o så enormt tråkigt. Men man måste ju, har dans och missar man en lektion så gör man bort sig på scenen & vem vill det? inte jag iaf, så därför kan man inte missa mån o tis fast man bara har 1 lektion, och det är ju fan att den lektionen ska vara så viktig. :S
Så antagligen ska jag gå och lägga mig innan peter kommer hem :/ & det som är värst är att mitt busskort är hemma hos mig & det är mörkt och kallt så vill inte gå ensam.. så man kanske ska vara sjuk i morgon och ta igen det ordentligt på tisdag. har ingen aning om hur jag ska göra. orkar inte skolan vill inte mer. Kan jag bara få ett jobb och börja ett liv och inte hålla på¨massa med skola & skit.. Ge mig pengar så jag kan skaffa eget o skaffa ett LIV!!

tycker du har varit borta i en evighet och ändå ska du vara borta änny längre!! KOM HEM! <3

lördag 31 oktober 2009

"du kan lika gärna skriva hora i pannan på dig själv"

Jag kan bara inte fatta vad som är så populärt med att vara ett svin?!
att alltid vara otrevlig och tycka man är mkt bättre än alla andra. & allt med alla bilder som ska tas, vem som är smalast & vem visar mest hud? det är ingen som har fattat det? - Visar man mkt ben ska man inte visa bröst! & visar man bröst så är det inga ben! men ingen tycks fatta det! Nu ska man tydligen visa bröst ben & gärna hela rumpan med. Du kan lika gärna skriva hora i pannan på dig själv!!! klä på dig och ändra attityd så kan du bli respekterad av andra med. i livet handlar det om att ge & ta, inte bara att ta. så är det inte!
& kom på egna saker härma inte andra! skaffa en egen stil, en egen personlighet.
det är faktist synd om er.



By my on style : xoxo Mye

söndag 18 oktober 2009

16.12

trött på vardagen, vill det ska hända mer, vill kunna göra så mkt mer. Ge mig en massa pengar eller ett jobb så jag kan skaffa lite själv.
Nu har jag iaf "flyttat" hem till peter. massa mys är det. bara massa mys hela tiden. faktist inte mkt mer o skriva. :/


xoxo hottylicious

måndag 5 oktober 2009

08.25

igentligen skulle jag ha legat och sovit nu, men min syster kan inte stänga av en väckar klocka. & när hon väl lyckas så ringer den efter ett tag igen. & hon går aldrig upp heller. nog för att deras skola ligger 5 min bort behöver man inte sova bort tiden man ska göra v sig på. + att hon har vår lillebror som hon också ska kolla så han gör allt. + att hon har hunden hon ska gå ut med. Jag fattar inte hur man kan ligga kvar efter klockan ringt?! Jag reser mig direkt & går upp, händer väll någon gång att jag somnar om, men d är inte ofta.
Så idag sa jag att jag kunde gå med hunden, vaknade ju 1½ timme för tidigt :/
Men hinner kanske göra mitt arb. i foto somn ska vara klart i morgon. så vi hörs :)


xoxo hottylicious

torsdag 1 oktober 2009

ny design.

nu har jag fixat lite i bloggen.
Men överbilden är inte speciellt snygg, ska även fixa den sen :)
Men just nu sitter jag i skolan och kan inte göra ngt. Har ju ps på min andra dator :/

Väntar på att älsklingen ska komma och hämta mig sen ska vi till väla och äta frukost :) Myspys med älsk.

Du fattar inte hur mkt jag älskar diig!
& Nu är jag redo för det du frågade mig för ett tag sen <3
KYSSAR <3

Så jälva trött på denna F*CKING skolan!!

Fattar inte att det ALLTID kan vara såhär?!
Igår var jag sjuk hela dagen, & idag kom jag till skolan för att jag var tvungen, men när jag kom hit så¨stog där på dörren att keltionen var inställd ! & det är inte precis första gången som detta händer!! Det har hållt på hela ettan, tvåan & nu så börjar det fan i trean också!!
Fattar inte hur det kan hålla på såhär?!!
Konstigt man blir så trött på skolan & inte ens går hit?!

tisdag 29 september 2009

iväg med ida....

Såhär kan det gå om man är iväg med ida, en dag ;) vi har båda gett igen på varandra.. xD

Några bilder kommer & inte fler ord <3







där ida skulle hoppa ut ur bilen :) hee



Jag råkade träffa en fjäril på vägen {a}



Någon annan som handlade på rea!!



ida's verk!
& hennes ursäkt var : JAG VAR SKITNÖDIG!!




xoxo hottylicious

torsdag 24 september 2009

grattis till mig :)


Nu har jag äntligen köppt en mini pc, den är skit fin och jag är jätte nöjd :)
yeah !

hinner inte skriva mer nu, ska fixa alla inställningar m.m ;)

xoxo, hottylicious <3

måndag 21 september 2009

inte speciellt aktiv

är inte speciellt aktiv med bloggen :/ Men är inte speciellt mkt vid datorn heller ;) Men kanske blir oftare till vinter, då man bara sitter inne .. :) får väll se. kanske ska iväg & köpa tv idag ;) Tufft. annars bli d väll i morgon.. Vill bara ha hem en tv :)





xoxo Hottylicious

måndag 7 september 2009

inte så mkt och skriva egentligen.
hemma från skolan, fick åka med måns hem :) snäll måns var.
i skolan idag började vi framkalla våra bilder, jag o kusin fick låsa in oss i ett mörker rum och få film på en rulle och sen ska man "vattna" den x) o det tar ca 45 min & det är det enda jag ska gra i morgon, har inga andra lektioner. så jag behövde inte komma om jag inte ville, jag kommer ju ändå göra det senare ;) så då e jag ledig i morgon :D ngn som har ngt kul att hitta på ?




xoxo hottylicious

torsdag 3 september 2009

meningstlöst. :/

skit tråkigt och ingen motivation att skrvia. vet inte vem jag skriver till :/ Men ändå är det roligaer än BDB.
Sitter iaf i skolan, i en datasal och skriver ett arb som vi ska redovisa nästa vecka. TRÅKTRÅKTRÅK! Sammhälleskit, vi ska göra ngt om ngn ö?! fattar noll.
Estet är inte spec friska :/ 1 lektion idag, för dom andra 2 ska jag inte gå på :/ den första ligger inte på mitt schema men ska ha den sen och den andra som jg a har ska jag inte ha längre ?! Skit konstigt.

nu får jag väll hjälpa till lite i vårt arb.





xoxo hottylicious

måndag 24 augusti 2009

haha skola..

var i skolan idag. Började 9 och slutade 11. & sen fick vi reda på om vi inte ville komma till skolan i morgon så behövde vi inte det. så vem är så dum och sticker till skolan. men vi fick faktist en uppgift att göra hemma, lite om projektarb. så man får väll göra det.

i morgon ska jag ändå upp hyfsat tidigt, ska med lisaa till barnmorskan. (peters syster) hon skulle vara i stan halv 11. men d ska bli kul dom skulle mäta magen och göra något ultraljud m.m x) spennande, haha känner mig som 5 igen ;P

nu ska jag mysa med min älskling som jag inte har träffat på 2 dagar. <3





xoxo hottylicious

söndag 23 augusti 2009

skit !

jobbigt jobbigt jobbigt.. hela dagen har varit som en psykolag timme. massa bråk och massa prat! helt slut i huvudet. och ovanpå allt så är det skola i morgon, så det är ingen peter i sängen ingen godnattpuss heller. :/ saknar dig mer och mer för varige minut som går. jätte jobbigt att inte kunna pussa på dig när jag vill {a} hee. men nu ska jag försöka sova. får leta upp min nalle och krama om honom inatt. <3






xoxo hottylicious

fredag 21 augusti 2009

vaknade inatt av en rejäl smäll, det oskade jätte mycket ute :/ och när jag väll lyckats somna om så vaknade jag 07.30 av att min lillebror skulle till skolan, så nu sitter jag här, helt klar och v gjord, ska bara vänta ut tiden.. skit jobbigt. tur älsk är med mig annars hade det varit ännu värre. nu ska jag måla naglarna en gång till. åter kommer om hur skoldagen var.




xoxo hottylicious

torsdag 20 augusti 2009

skola i morgon..

13.00 börjar skolan i morgon. och jag ska köra redan 12.15 ska hämta max, måns och fjös innan jag ska in till skolan, och sen ska man hitta parkering vid skolan med. dom har ju byggt hela sommaren så har inte en aning om hur det kommer att se ut, eller var man kan parkera :/ hoppas iallafall att jag får mitt schema i morgon, så man kan börja planera lite hur ens vardagar ska se ut. men d blir väll som förra gången, när man började 2an, man får ett schema på första veckan för dom inte är klara med det andra. jag menar dom har ju ändå haft hela sommaren på sig. ;) haa..
nu ska jag lägga in dom sista låtarna sen ska jag lägga fram saker till i morgon.


xoxo hottylicious

onsdag 19 augusti 2009

19/aug-09

sitter hemma hos älsklig nu. har precis gjort klart med boken o min kalender. tänkte jag skulle ha dom i skolan ;P lite roligare än en halt svart ;) idag händer väll inte så mkt. :/ sista dagarna innan skolan ju, desse är dom värsta. börjar fredag kl 13.00 Och tro inte att vi kommer att vara där speciellt länge. hoppas man får sitt schema så man kan planera upp resten av dagarna. kanske hörs sen.





xoxo hottylicious

söndag 16 augusti 2009

hej bloggen. bilen jag var och tittade på, fabian. jag köppte den. härligt med ny bil. men hon som hade haft den hade inte varit speciellt rädd om den, hon hade skrapat med isskrapan på lacken, och satt på dekaler med superlim m.m så där är en del som ska fixas i bilen är d tänkt. sakta men säkert. nu ska jag upp och ducha sen ska jag ut till väla med peter, han ska köppa nya fotbollsskor och jag ska byta en sladd som jag köppte igår. ses






xoxo hottylicious

torsdag 13 augusti 2009

busfabriken

pappa frågade mig igår om jag kunde följa med till busfabriken, för han hade tänkt ta med sig emil (lillebror) och rikard (kompis), så han tyckte att det skulle vara tråkigt att sitta här i 3 timmar själv. och det kan man ju förstå. inte så jätte kul. skönt att det iaf finns trådlöst nätverk ;) så nu sitter man här.
Igår fick jag min bil såld förresten. Så ska iväg vid 5 och kolla ny bil, en skoda fabia. hoppas bara den är tillräckligt snygg för mig ;) hee. såklart är den ju svart den med ;) bloggar kanske sen igen.






xoxo hottylicious

onsdag 12 augusti 2009

godmorgon bloggen,

vaknade av att peter puttade på mig för att mamma hade skickat sms till mig. Hon hade varit på pappas dator men den klabba så hon behövde hjälp, men nu vågar hon inte röra den x)
I går va vi ute och körde, några stycken, hee vi var 8 bilar som mäst. måste sett maffigt ut när vi kom så många. men d var kul att vara ute och köra lite. men peter blev bitter för att han inte fick köra, fast det är ju jag som tagit körkort för en vecka & 3 dagar sen. o så tycker han att han ska köra. Sån tönt! haa.
Nu ska jag gå och äta frukost.



xoxo hottylicious

tisdag 11 augusti 2009

hej igen

haha, ser man hur mkt man kan sitta vid datorn om man inte har ngt att göra. Har inte ens städat rummet, ingen lust efter att jag bestämt mig för att sälja bilen :/ D va en snubbe som mailade på bilen idag, men när jag svarade honom så svarade han inte mig :S hmm skum typ. Farfar har iaf hittat en mazda 323 till mig så vi får väll se ifall det blir en sådan. nu ska jag packa ihop datorn och köra till peter <3


xoxo hottylicious

mycket som hänt!

Hej igen bloggen, det var ett tag sen nu.
Men inte haft så mkt tid och ork. Massor med körkortet, men d är ju iaf avklarat nu (y) Grattis till mye :) sen har man ju varit ute massor så man har ju inte heller hunnit blogga. nu sitter jag i köket, har precis tagit beslutet att sälja min kära golf, svårt att slita sig, men nu får man väll ta o byta x) får se vad d blir härnäst ;) nu tror jag att jag ska gå upp och städa lite på rummet så där blir lite fint :)



xoxo hottylicious

onsdag 1 juli 2009

290609

U 21 EM FINAL

Jag och älskling var och kollade finalen på u 21 em. "det var en tråkig match, men en upplevelse. synd bara att det inte var sverige" sa peter ;)
jag tyckte det var rätt okej. tycker nästan alla matcher är lika dana xD Men bakom oss hade vi en JÄVLA gaphals, sånna tycker vi onte om :/ Jaja nu ska jag och rensa rabatter hos grannen sen ska jag vidare till lisaa och måla tak i lägenheten :)


xoxo

tisdag 23 juni 2009

alla som är intresserade x)

haha, jag har kommit fram till att det inte är ngn som läser min blogg så här kan jag skriva precis vad fan jag vill, och bara få det ur mig :) faktist rätt skönt ;) Som exempel, ska till körskolan idag o ska boka allt nu. så snart får vi väll hoppas på att vi har körkort :) & om ni inte läser här ( som ni förmodligen nt gör) så möts vi säll säkerligen på vägarna x) jaja nu ska jag sticka iväg och få 3000 kr i handen.

xoxo hottylicious

tisdag 2 juni 2009

2/juni/09

hottyliciouss.blogg.se

hade inget och göra så jag gjord bara en blogg ;) men jag fattar typ inte hur man ändrar och sånt på den så den är väll inte speciellt personlig eller snygg x) hee. jaja men d får väll duga tills jag vet hur man ska göra :)

sovit hos peter i natt igen :) mys men att sova hois dig och snart är det lov så då kan du och jag sova hela tiden , fast d gör vi iof redan nu x) haa. men sen kan vi sova hur länge vi vill :) MYSS ! ska snart gå hen för att jag ska möta mamma sen ska jag mamma och ida till stan för jag ska till körskolan och sen ska jag och ida ta spruta. kanske inom väla eller stan en sväng med, måste ju ha avslutningskläder ;) se om man hittar något snyggt. men nu ska jag gå hemmåt. ha d underbart. puss på er <3

lördag 9 maj 2009

hos slicke

sitter hemma hor slicke nu, peter och slicke tittar på handboll, SKIT TRÅKIGT ! jaja, sånt får man leva med :/
jag vet att jag inte har bloggat på länge med jag har kommit in på att läsa en massa bloggar ist.. hmm konstigt nog.. men d är sånt som händer x) har igentligen inte mycket och skriva iheller.. skriver lite vad som kommer upp i huvudet. jag har tatuerat mig nu :D den blev skit bra ;) det kommer bild när jag orkar lägga in d på datorn ;)
och så den 16 eller 17 maj ska jag antagligen på modell mässa. längtar :)
jaja, nu har jag inte mycket mer att skriva. men ha det jätte bra.


xoxo

söndag 3 maj 2009

3 maj

får damp på bdb. palla att d alltid ska dampa. en massa skit alltid.
sitter hemma och tittar på tv. skit tråk & det dåliga med allt är att peter ska hem snart :/ han har ju skola i morgon.. får väll städa rummet och träna lite ;) hee.
& alla tack för en trevlig ut gång i förgår :) det skålar vi för.




xoxo

fredag 1 maj 2009

paaaartyyyy !

är hemma hos bengan och super, eller håller på att nyktra till xD haa. andra är väll halv fulla. lite synd vi är 6 kvar hos bengan alla andra har stukit hem eller drat vidare.. taskigt mot lille bengan. jaja. orkar nt skriva nu.. jalla fall TACK bengan för en jätte kul kväll, iaf för min del.. :)


xoxo hottylicious

onsdag 29 april 2009

i skolan igen..

Nu måste jag fan sköta mig. :/ det går inte speciellt bra i skolan mer. är inte på matten idag heller. Måste börja gå, nationella snart.. men jag orkar inte.. Och igår gick jag hem efter vi hade nationella i engelska. fast det var ju bara för att det gick så dåligt och jag inte var speciellt glad efter det. och så var det ju mysigare att komma hem till petwer :) han lagade mat till mig medan jag la och latade mig ute på altanen och solade, efter maten så plockade han undan allt :) och jag somnade lite på osffan :) MYS I HÖG GRAD <3 sen fick jag ett sms av hvam där det stod att hon inte skulle på fotbollsträningen, så d blev inte någon fotboll heller. men jag och peter gick upp till skolan och spelade lite fotboll med min lillebror och hans kompis. faktist mysigt :) Så nu jälvar ska jag vara fit for faight x) träna fotboll, äta rätt & börja motionera ;) mkt bra mkt bra ;) & det bästa med attl det är att peter hjälper mig ;) så jag har ju lite hjälp av honom, fast han är ju i betydligt bättre form än mig så d är inte riktigt kul att springa och sånt med honom för man känner sig KASS! haha, ne inte riktigt för han pepper mig ;D Älskar dig peter <3
Snart älsklings hvam gäller d ;) Både träna tsm och tatto :) Jag längtar såå mkt tills vi ska träffas för då händer d saker hela tiden <3
& 13,00 idag ska jag köra lite ;) så det går framåt :) kul... vill bara ha körkortet nu :)
nu ska jag göra mig klar för att gå till historian ses senare kanske. :)


xoxo

söndag 26 april 2009

plugg.

för mycket plugg hela tiden. :/ pallar inte skolan mer. längtar bara till sommarlovet.. tråk tråk tråk, ligger typ skit mkt efter :S skrevt klart mitt cv iaf så d ska lämnas in lite överallt nu. hoppas man får ngt vettigt. jaja, nog om d. imorgon är d skola och efter skolan ska jag köra :) lite kul men lite närvös, gick sådär förra gången, fick köra med ngn praktikant :/ och på tisdag har vi nationella i engelska. precis det man halt klart INTE vill ha! kommer nog inte klara eng b :/
onsdag ska jag köra igen och sen på torsdag ska min bil besiktias. och då är d bara en vecka kvar tills jag och hvam ska tatuera oss :) längtar :) sen hoppas jag vi kommer hitta ngt att göra på valborg. inte kul och bara sitta hemma :/ ring om ni ska göra ngt <3
nu ska jag gå och lägga mig, sov gott <3
älskar dig peter <3!!


xoxo

onsdag 22 april 2009

En bra dag <3

denna veckan har vi projekt vecka & har fått i uppgift att göra en film, med temat vänskap. Jag har hamnat i en jätte härlig grupp. mkt kul har vi haft och ett mycket lyckat resultat ;) så stolt över d, kommer länk sen så ni ska få se det :)
när jag kom hem från skolan hjälpte jag pappa lite i trädgården, mkt fiint ;) sen kom mamma hem. skit lycklig. nu har hon snart tillräckligt med kunder. hon är så duktig har utbildat sig till pilatestränare :) MKT STOLT ÖVER DIG MAMMA <3 så nu ska hon börja med några småkurser hemma. och jag ska vara med och träna. skit kul är d faktist :) så om ni är sugna på att träna pilates så hör av er.
nu har Peter kommit.


xoxo

söndag 19 april 2009

kolla fotboll.

idag ska jag upp och kolla när min älskling ska spela fotboll. hoppas dom vinner idag :) skulle varit kul. haa. och d finns många som ska kolla idag :) en hel drös med trevligt folk :) min pappa min lillebror, min granne + 1 barn peters pappa och min lillasyster ;P lagom med trevligt :) och så kommer d säkert fler sen med. och senare idag ska jag nog planera lite. och göra någon skolgrej :/ men d är ändå en soft vecka nästa vecka, projektvecka hela nästa vecka ;) och peter har tagit ledigt, för han ska vara så duktig och ta truck kort :) duktig älskling dutkti :) Men jag längtar ändå mest till fredag för då har all fyllt år och sen ska vi ut !! längtar som fan. men d kommer vara en j*vla massa pengar som går ät :/ hmm. men d kmr d vara värt :) får åka in på happyhour :D så om ni e 18 och inte redan ska med så hör av er <3


xoxo

onsdag 15 april 2009

18 <3!

då är man 18 nu. vuxen som dom säger :}
jaja, i tis/igår gick jag och hvam till pubben och tog den första lagliga drinken ;) & det var så super gott ;) och med så trevligt sälskap kunde det inte bli mer än ännu trevligare <3 tack älsklingshvam !! och nu är min tattoo bokad. längtar till den med. och den ska med hända med älsklingshvam :) nu ligger jag i peters säng och ska sova ;) skola i morgon :/


xoxo

söndag 12 april 2009

18 <3

såja nu närmar det sig ;) bara 2 dagar kvar men har blivit firad idag :) yeah, nu har man pengar så nu ska jag bara boka tatuering ;) längtar som fan <3 & den 24 kommer att bli så fett bra, men börjar bli orolig ifall vi kommer att ta en för tidig buss in, tänk om vi har förjävla kul här hemma hos mig ;P vi får la se hur det blir ;) hoppas hoppas hoppas <3 om det är ngt ni undrar så ring mig babes <3


xoxo

tisdag 31 mars 2009

inget liv när man e sjuk

nu e jag här igen. jag lovar det är inte en jävlel som läst alla mina inlägg nu dom senaste dagarna. men jag har värkligen inget och göra.. någon som har ngt tips man kan göra när man e sjuk ?

xoxo

sjuksjuksjuk..

jag börjar bli trött på att må dåligt. ingetting och göra och an jävla massa smärta. jag trodde jag mådde lite bättre idag iaf. peter ringde och frågade ifall han kunde låna min bil och köra till skolan och hämta några saker han hade glömt, och det gick ju såklart bra :) och jag vill förla med för jag har ju inte träffat honom på några dagar. så visst jag tog den tjockaste jackan jag hade och frös endå, o det var ändå 12 grader ute och bilen hade vi på högsta värmen. allt blev helt konstigt när jag satt i bilden, det var precis som om kroppen inte hängde med, jag somnade till men vaknade ganska snabbt igen. sen när vi nästan var hemma började jag bara gråta, men jag vet inte varför, jag var igentligen hur glad som helst. ögonen bara rann på mig och peter satt och tyckte syn om mig i bilen. äntligen hemma gick jag in till mamma och vi satte oss i storarummet och kollade lite olika drinkar, vad jag ska ha och bjuda på när jag får gäster, fyller ju år om 14 dagar :D och då kom det an massa tårar igen. jag blev skit arg på mig själv så jag gick in på toa och spolade hela huvudet i vatten. JÄVLA SJUKDOM ! vill inte var sjuk det är ju snart lov <3 ja och på tal om det, på måndagen där ska jag och peter på spa tillsammans såååå jävla mysigt det ska bli, bara han och jag i ett bad och bli serverad te, frukt och chocklad :D efter det ska vi få massage tillsammans, så underbart. längtar som fan, sen ska vi upp till ullared på tis eller onsdag och på torsdag ska jag träffa underbara sara och hvam o några till vet inte riktigt vilka som kommer, med det kommer bli såå asum ir hur d stavas x) och så ska jag träffa malin svensson med en dag. detta lovet är så EFTERLÄNGTAT !!



xoxo

måndag 30 mars 2009

:(



helt hemskt och bara sitta hemma. jag har sovit 1½ timme typ sen ringde min kära mor och väckte mig. sen gick jag ner och tog några ballerina kex och käkade dom, men d va fan inte lönt! spydde upp all jag ätit idag, så sa mamma bara jaha - jag tror du har influensan.. NEEJ ! den vill jag ju inta ha nu, lovet e ju snart här coh jag och peter ska ju göra en massa roliga saker då, så inte en massa sjukdom nu ! har suttit och läst en massa bloggar och kollat lite. blev så sugen på att lägga upp några modellbilder :) så här kommer några :)

sjuk.

ligger hemma i sängen helt ensam. skit tråkigt och vara sjuk :( fixat lite med min blogg som ni ser, lite nöjd iaf.. fast hade vatt kul med andra bilder. börjar bli trött på alla bilder som jag har nu :/ tur det snart är sommar så jag kan ta min kamera och gå ut och fotta lite :) igentligen ska jag inte bara ligga i sängen jag borde röja på mitt rum.. nu e jag ju snart klar med mitt rum, bara lite små fix saker kvar typ & garderoben. e inne lite överallt och kollar lite för tips :)
Nästa vecka är det lov <3 ja, det ska bli skönt, att komma ifrån skolan och allt plugg. synd bara det inte var sommarlovet. värmen och lovet hade varit så enormt välkomnande!
just nu har ja inte mycker mer att skriva, kommer kanske mera senare idag..


xoxo

onsdag 25 mars 2009

skoola...

sitter bara i biblioteket och väntar på mina klassisar, för ajg skippade matten idag, det är så jävla tråkigt !! & sen har vi världens sämsta lärare med x så idag har jag bara historia för att senare ska vi kolla på några killar vid IH när dom hoppar på väggar och sånt.. tufft ;) hee, så jag ska gå dit med maxen :) trevligt trevligt :) & så har en kompis till mig uppskrivning idag ;) ojojoj !! vi får väll se hur det går ;) jag håller iaf tummen för dig snygging ;) jaja, nu ska jag logga ut och möta dom för ajg ska ju ha hi :/



xoxo

söndag 22 mars 2009

trevlig fest m. elina

tack alla igår, en mycket trevlig kväll med fest hos elina <3

nu sitter jag och snart ska plugga och peter tittar ju på hockey :/ tråk ! jaja, inte så mycket att skiva :s men ha det underbart.



xoxo

onsdag 18 mars 2009

skola...malmö

sitter i skolan nu :/ redan dött fast jag precis har kommit hit :S jaja, men d är väll så det ska vara ? sitter iaf och väntar på paui vi ska skita i matten för att göra klart vårt historia arb. som vi senare ska ha redovisning på :S BLÄ !! efter skolan blir d iaf kul, då ska jag med erikagomms till malmö för hon skulle shoppa, sen ska jag hem och fortsätta måla på mitt rum ;) iiih ! det kmr bli skiit fin ! jajaj, nu har paui kommit, får skiva mer sen ..



xoxo

söndag 15 mars 2009

plugg,plugg,plugg !!

så trött på skolan nu! BLÄ !!! bara en massa plugg. skönt att det bara är 3 veckor kvar :) en liten tröst iallafall. har precis skrevet lite historia :X

idag har jag solat med pappa och övningskört lite, så kul att köra :) ´måste boka fler tider på körskolan, vill bara bli klar nu. jajaj, men man måste ju bli 18 först x} bara 30 dagar kvar! & en underbar sak till, mina älsklingar har kommit ( mina skor) åhh, dom e så jävla snygga, planerar att ha dom i helgen på festen, men e inte säker än för där är singen och vill ju inte pajja dom.. men får väll ha ett par andra med mig så jag kan byta om till.. hee.
nu sk ajg förtsätta plugga. kyss på er (L)


xoxo !

måndag 9 mars 2009

paus !!

mitt huvud håller på att sprängas !! suttit och pluggat nu sen 1 och klockan e kvart i tre nu..kände jag behövde en paus.. jävla helvetes skola. :@ till i morgon har vi psykologi, ett kappitel som vi ska läsa. och sen har vi matte prov på torsdag. gahh ! nästa vecka har vi hiredovisning & ngn "utställning" på eng. jag blir såjävla trött på skolan bara... och veckan efter d har vi kuhi (kultur & idé historia) + utövet allt har vi en annan skriv uppgift som ska lämnas in.. :/ jag pallar inte bara !

annars är allting hur bra som helst ;) saknar min peter bara (L)
nu måste ajg plugga lite matte till sen ska jag skriva klat mitt cv & efter det ska jag fantomen bara ligga och feeta miig ! x]


xoxo

lördag 7 mars 2009

hemma själv ...




skit dött nu när inte peter är hos miig. fast jusst nu så spelar han match så d kanske inte är så lätt, men sen ska han ut och festa och jag kan ju inte följa meed :/ hata att inte vara 18 !!! sug balle ! så en lördag kväll ska jag sitta hemma och tänka på diig :S finns det inte någon som inte heller har ngt att göra ? join me ?! kan ju inte körra till ikea heller och handla för jag beställde skorna igår så nu ska dom betalas med ;P jaja, d va dom värda :) nu har jag faktist nt mer och skriva, eller jo d va en sak till... jag ska vaxa mammas ögonbryn idag ;P hee, skit kul, äntligen kan man få ge igen liget smärta x) jaja nu e d iaf slut, skriver kanske lite till sen .
xoxo ...












såå jäävla heetaa !!!
vill bara ha hem dom !!

fredag 6 mars 2009

..sjuk

jätte, mega, super, extremt tråkigt. inget och göra på hela dagen.vaknade och hade jätte ont i magen :/ visste inte var jag skulle bli av. så jag sa till mamma att hon fick sjukanmäla mig. och mamma åkte till jobb vid 11 och då hade jag inget att göra, så jag bakade muffins och väckte peter och trodde han skulle orka ta sig till mig idag, men inte det, så när muffinsen var klara tog jag med mig molle (hunden) och några muffins till farfar & fikade lite där :) sen fastnade jag där och stannade där till tre, mysigt och bara sitta och prata :) när jag kom hem hade mamma, pappa , ida och emil hunnit hem, så det var fullt hus ;P jag bara längtar tills jag ska köpa mina ur sexiga skor ;} vill bara ha dom, men pappa tycker skorna är för dyra :/ men men, jag ska ha dom ;P väntar på att peter ska komma så jag hinner träffa honom lite denna helgen... för imorgon ska han spela match och sen ska han ut, så det kommer bli en skiit tråkig helg. en peter lös helg :( hatar att jag inte e 18 så jag kan gå ut, jag vill ju inte bara sitta hemma och ha tråkigt...
så denna helgen kommer jag att få sova med honom 1 natt. jippie... :S

xoxo hottylicious

onsdag 4 mars 2009

plugg

sitter bara och segar nu, tittade lite på blocker och hitta ett par skit snygga skor.. lagt bud på dom ;P annars har d väll inte hänt mycket mer idag, skola som vanligt. skulle köpa grejor till mig rum med, men det blir i morgon ist. :/ ajja, sånt som händer.. jo jag vaxade armhålorna idag, till en början var det inte så farligt, men senare gjorde d skit ont :/ o sen vaxade jag bekinilinjen meed ;P och d gjorde inte så ont som jag hade trott, men d gjorde ändå skiit ont x) d gjorde ont när man drog men efter var d inte så farligt x) haha. jaja.. ett gått råd iaf, gör d inte själv som jag för man tvekar jävligt mycket x) och om ni gör d så lycka till. allt för din skull älskliing <3
nu ska jag plugga lite till och finslipa mitt cv, sen ska jag ringa älsklingen & så ska jag knarka kudde. skola i morgon med jue :/ sov gott allihopa <3


xoxo hottylicious !

tisdag 3 mars 2009

skola.

sitter på trä & metall nu, har limmat skateboarden till emil, & nu var d ju bara så att limmet skulle torka i 4 timmar, så har ingen aning om vad jag ska göra :/ skit skit skit ! glömmer hela tiden att ta kort på lillebror så att jag kan fixa målningen som han ska ha under. bara längtar tills han kommer att få den :) och så ska jag skriva emil under den. (y) så måste till biltema och handla sånt som ska vara uppe på den, bara massa utgifter. rummet o massa till emil..

Nu e d ju mars, så nästa månad är det april, och vad händer i april? jo, jag blir ju 18.. längtar som fan, sen ska jag ut med peter :) & så e d ju körkortet som står på spel. hmm, måste börja plugga teori.. tråk ! men får väll straffa peter med att han får hjälpa mig. ;)
denna och en lektion till ska jag ta mig igenom sen ska jag ham och fixa d lilla extra på mitt rum ;) e såå glad nu när jag äntligen har mina nya möbler :) fast kanske ska köpa en hylla till. bara massa utgifter som jag sa :/ jaja, nu får jag väll se om jag får ngt gjort.

xoxo hottylicious

måndag 2 mars 2009

på väg nu . ;P

äntligen har jag fått mina möbler sålda nu, så ska iväg snart och handla nya på ikea snart.
vill bara ha dom så jag kan börja :D men nu hinner jag inte skriva mer ska iväg .

xoxo hottylicious

lördag 28 februari 2009

FAN !

förlåtförlåtförlåt...
menade inte att det skulle bli såhär, jag e jätte ledsen för vad jag har ställt till med. ångrar det så fruktansvärt mycket. vill bara att du ska vilja träffa mig, eller prata med mig. snälla hör av dig till mig. jag älskar dig och jag vill inget annat än att vara med dig alltid. vill det ska vara bra alltid. jag vill hitta på något med bara dig, bara du och jag. snälla.

vill bara veta varför du inte sa något innan ?

jag älskar diig !

fredag 27 februari 2009

helg.

änligten fredag :)
sitter hemma i min säng med älsklingen och tittar på bones på danska x) hee
klockan e bara 20.42 och vi ska typ sitta uppe hela natten, eller halva iaf för vi ska
ju vänta på att min kära mamma ska ringa , peter e ju mammas fylletaxi. hee

och i morgon e d ju fest hos en gammalgammalgammal klass kompis :) som idag e mina gamla klasskompisar nuvarande klasskompis. haha. hoppas ni fatta x) mohaha x)
nu ska jag iaf mysa med min älskling <3


xoxo hottylicious

onsdag 25 februari 2009

..snart sova

sitter i sängen med peter, har precis lagat mat tsm :}
linda kom inte som planerat idag, så d blev bara vaxningen av ögonbrynen idag. d gjorde inte alls ont. har vaxat ena benet en gång innan men d gjorde förjävla ont, men d va inte så farligt ;}
så nu e funderar jag på att vax min bekinilinje. ;p ngn som gjort d ? undra om d kommer göra skit ont.. jaja d får vi se när d händer :)

nu ska jag plugga lite idrott, sen ska jag följa älskling hem med hunden.


xoxo hottilicious !

skola.

sitter i skolan nu, historia. hyfst kul.. jobbar om Tycho Brahe med paulina.
haha paulina ska vara han och ajg ska intervjua henne x) ilte kul e d ia. :D
sen ska jag ha trä och metall, fixa lite på emils skatebord ;)

längtar heem ! vill bara ha hemma lyx Y

jaja måste jobba nu.


xoxo

tisdag 24 februari 2009

lyx

skola, började med eng och hade glosförhör.. efter d hade jag trä och metall i 2½ h , gick väll bra idag, hee.. och sen psykologi. kul med johanna och kusinen där ja ;) Y helt underbara personer :)
sedan hemfärd och mötte älsklingen ! åkte till familia och lämnade in min mobil :) LG SKIT x) fikade lite med mamma, linda och anders. & så bestämdes det att hon skulle komma hit i mon så skylle vi ha lite "hemma spa" mamma skulle masera och linda skulle fixa tänderna på mig och sen skulle hon vaxa mina och mammas ögonbryn. MYYS på hög nivå !! bara längtar såå !! & sen om man själv orkar efter det fixar man fötter och händer & hår. såå mysigt synd bara att dagen ska börja med tidig skola :/ jaja men så e ju livet.

xoxo mye

måndag 23 februari 2009

nu sitter jag hemma hos peter och har precis ätit GODA hemmalagade biffar.
fet som jag e {a} haha ..

första dagen i skolan idag, inget ovanligt.

tittar på AFV nu.


xoxo

söndag 22 februari 2009

sista dagen innan skola :/
trååk !!
peter stack vid 4 för han skulle käka o sen träna.
sen satta jag mig på datan för att pilla lita & fick idén
om att jag skulle skaffa blogg x) nu får vi bara se hur d går ;P
önska mig lycka till :)
sen kom therese så visade hon mig lite (ir rätt mkt faktist)
sen skulle vi ut o fotta lite men d började ju regna så jag tog min
dator o gick hem till henne o satt där o vidade lite :)

&så för typ 2 minuter sen ringde min älskling mig & sa typ hej :)
jag älskar dig peter ! Y