tisdag 31 mars 2009

inget liv när man e sjuk

nu e jag här igen. jag lovar det är inte en jävlel som läst alla mina inlägg nu dom senaste dagarna. men jag har värkligen inget och göra.. någon som har ngt tips man kan göra när man e sjuk ?

xoxo

sjuksjuksjuk..

jag börjar bli trött på att må dåligt. ingetting och göra och an jävla massa smärta. jag trodde jag mådde lite bättre idag iaf. peter ringde och frågade ifall han kunde låna min bil och köra till skolan och hämta några saker han hade glömt, och det gick ju såklart bra :) och jag vill förla med för jag har ju inte träffat honom på några dagar. så visst jag tog den tjockaste jackan jag hade och frös endå, o det var ändå 12 grader ute och bilen hade vi på högsta värmen. allt blev helt konstigt när jag satt i bilden, det var precis som om kroppen inte hängde med, jag somnade till men vaknade ganska snabbt igen. sen när vi nästan var hemma började jag bara gråta, men jag vet inte varför, jag var igentligen hur glad som helst. ögonen bara rann på mig och peter satt och tyckte syn om mig i bilen. äntligen hemma gick jag in till mamma och vi satte oss i storarummet och kollade lite olika drinkar, vad jag ska ha och bjuda på när jag får gäster, fyller ju år om 14 dagar :D och då kom det an massa tårar igen. jag blev skit arg på mig själv så jag gick in på toa och spolade hela huvudet i vatten. JÄVLA SJUKDOM ! vill inte var sjuk det är ju snart lov <3 ja och på tal om det, på måndagen där ska jag och peter på spa tillsammans såååå jävla mysigt det ska bli, bara han och jag i ett bad och bli serverad te, frukt och chocklad :D efter det ska vi få massage tillsammans, så underbart. längtar som fan, sen ska vi upp till ullared på tis eller onsdag och på torsdag ska jag träffa underbara sara och hvam o några till vet inte riktigt vilka som kommer, med det kommer bli såå asum ir hur d stavas x) och så ska jag träffa malin svensson med en dag. detta lovet är så EFTERLÄNGTAT !!



xoxo

måndag 30 mars 2009

:(



helt hemskt och bara sitta hemma. jag har sovit 1½ timme typ sen ringde min kära mor och väckte mig. sen gick jag ner och tog några ballerina kex och käkade dom, men d va fan inte lönt! spydde upp all jag ätit idag, så sa mamma bara jaha - jag tror du har influensan.. NEEJ ! den vill jag ju inta ha nu, lovet e ju snart här coh jag och peter ska ju göra en massa roliga saker då, så inte en massa sjukdom nu ! har suttit och läst en massa bloggar och kollat lite. blev så sugen på att lägga upp några modellbilder :) så här kommer några :)

sjuk.

ligger hemma i sängen helt ensam. skit tråkigt och vara sjuk :( fixat lite med min blogg som ni ser, lite nöjd iaf.. fast hade vatt kul med andra bilder. börjar bli trött på alla bilder som jag har nu :/ tur det snart är sommar så jag kan ta min kamera och gå ut och fotta lite :) igentligen ska jag inte bara ligga i sängen jag borde röja på mitt rum.. nu e jag ju snart klar med mitt rum, bara lite små fix saker kvar typ & garderoben. e inne lite överallt och kollar lite för tips :)
Nästa vecka är det lov <3 ja, det ska bli skönt, att komma ifrån skolan och allt plugg. synd bara det inte var sommarlovet. värmen och lovet hade varit så enormt välkomnande!
just nu har ja inte mycker mer att skriva, kommer kanske mera senare idag..


xoxo

onsdag 25 mars 2009

skoola...

sitter bara i biblioteket och väntar på mina klassisar, för ajg skippade matten idag, det är så jävla tråkigt !! & sen har vi världens sämsta lärare med x så idag har jag bara historia för att senare ska vi kolla på några killar vid IH när dom hoppar på väggar och sånt.. tufft ;) hee, så jag ska gå dit med maxen :) trevligt trevligt :) & så har en kompis till mig uppskrivning idag ;) ojojoj !! vi får väll se hur det går ;) jag håller iaf tummen för dig snygging ;) jaja, nu ska jag logga ut och möta dom för ajg ska ju ha hi :/



xoxo

söndag 22 mars 2009

trevlig fest m. elina

tack alla igår, en mycket trevlig kväll med fest hos elina <3

nu sitter jag och snart ska plugga och peter tittar ju på hockey :/ tråk ! jaja, inte så mycket att skiva :s men ha det underbart.



xoxo

onsdag 18 mars 2009

skola...malmö

sitter i skolan nu :/ redan dött fast jag precis har kommit hit :S jaja, men d är väll så det ska vara ? sitter iaf och väntar på paui vi ska skita i matten för att göra klart vårt historia arb. som vi senare ska ha redovisning på :S BLÄ !! efter skolan blir d iaf kul, då ska jag med erikagomms till malmö för hon skulle shoppa, sen ska jag hem och fortsätta måla på mitt rum ;) iiih ! det kmr bli skiit fin ! jajaj, nu har paui kommit, får skiva mer sen ..



xoxo

söndag 15 mars 2009

plugg,plugg,plugg !!

så trött på skolan nu! BLÄ !!! bara en massa plugg. skönt att det bara är 3 veckor kvar :) en liten tröst iallafall. har precis skrevet lite historia :X

idag har jag solat med pappa och övningskört lite, så kul att köra :) ´måste boka fler tider på körskolan, vill bara bli klar nu. jajaj, men man måste ju bli 18 först x} bara 30 dagar kvar! & en underbar sak till, mina älsklingar har kommit ( mina skor) åhh, dom e så jävla snygga, planerar att ha dom i helgen på festen, men e inte säker än för där är singen och vill ju inte pajja dom.. men får väll ha ett par andra med mig så jag kan byta om till.. hee.
nu sk ajg förtsätta plugga. kyss på er (L)


xoxo !

måndag 9 mars 2009

paus !!

mitt huvud håller på att sprängas !! suttit och pluggat nu sen 1 och klockan e kvart i tre nu..kände jag behövde en paus.. jävla helvetes skola. :@ till i morgon har vi psykologi, ett kappitel som vi ska läsa. och sen har vi matte prov på torsdag. gahh ! nästa vecka har vi hiredovisning & ngn "utställning" på eng. jag blir såjävla trött på skolan bara... och veckan efter d har vi kuhi (kultur & idé historia) + utövet allt har vi en annan skriv uppgift som ska lämnas in.. :/ jag pallar inte bara !

annars är allting hur bra som helst ;) saknar min peter bara (L)
nu måste ajg plugga lite matte till sen ska jag skriva klat mitt cv & efter det ska jag fantomen bara ligga och feeta miig ! x]


xoxo

lördag 7 mars 2009

hemma själv ...




skit dött nu när inte peter är hos miig. fast jusst nu så spelar han match så d kanske inte är så lätt, men sen ska han ut och festa och jag kan ju inte följa meed :/ hata att inte vara 18 !!! sug balle ! så en lördag kväll ska jag sitta hemma och tänka på diig :S finns det inte någon som inte heller har ngt att göra ? join me ?! kan ju inte körra till ikea heller och handla för jag beställde skorna igår så nu ska dom betalas med ;P jaja, d va dom värda :) nu har jag faktist nt mer och skriva, eller jo d va en sak till... jag ska vaxa mammas ögonbryn idag ;P hee, skit kul, äntligen kan man få ge igen liget smärta x) jaja nu e d iaf slut, skriver kanske lite till sen .
xoxo ...












såå jäävla heetaa !!!
vill bara ha hem dom !!

fredag 6 mars 2009

..sjuk

jätte, mega, super, extremt tråkigt. inget och göra på hela dagen.vaknade och hade jätte ont i magen :/ visste inte var jag skulle bli av. så jag sa till mamma att hon fick sjukanmäla mig. och mamma åkte till jobb vid 11 och då hade jag inget att göra, så jag bakade muffins och väckte peter och trodde han skulle orka ta sig till mig idag, men inte det, så när muffinsen var klara tog jag med mig molle (hunden) och några muffins till farfar & fikade lite där :) sen fastnade jag där och stannade där till tre, mysigt och bara sitta och prata :) när jag kom hem hade mamma, pappa , ida och emil hunnit hem, så det var fullt hus ;P jag bara längtar tills jag ska köpa mina ur sexiga skor ;} vill bara ha dom, men pappa tycker skorna är för dyra :/ men men, jag ska ha dom ;P väntar på att peter ska komma så jag hinner träffa honom lite denna helgen... för imorgon ska han spela match och sen ska han ut, så det kommer bli en skiit tråkig helg. en peter lös helg :( hatar att jag inte e 18 så jag kan gå ut, jag vill ju inte bara sitta hemma och ha tråkigt...
så denna helgen kommer jag att få sova med honom 1 natt. jippie... :S

xoxo hottylicious

onsdag 4 mars 2009

plugg

sitter bara och segar nu, tittade lite på blocker och hitta ett par skit snygga skor.. lagt bud på dom ;P annars har d väll inte hänt mycket mer idag, skola som vanligt. skulle köpa grejor till mig rum med, men det blir i morgon ist. :/ ajja, sånt som händer.. jo jag vaxade armhålorna idag, till en början var det inte så farligt, men senare gjorde d skit ont :/ o sen vaxade jag bekinilinjen meed ;P och d gjorde inte så ont som jag hade trott, men d gjorde ändå skiit ont x) d gjorde ont när man drog men efter var d inte så farligt x) haha. jaja.. ett gått råd iaf, gör d inte själv som jag för man tvekar jävligt mycket x) och om ni gör d så lycka till. allt för din skull älskliing <3
nu ska jag plugga lite till och finslipa mitt cv, sen ska jag ringa älsklingen & så ska jag knarka kudde. skola i morgon med jue :/ sov gott allihopa <3


xoxo hottylicious !

tisdag 3 mars 2009

skola.

sitter på trä & metall nu, har limmat skateboarden till emil, & nu var d ju bara så att limmet skulle torka i 4 timmar, så har ingen aning om vad jag ska göra :/ skit skit skit ! glömmer hela tiden att ta kort på lillebror så att jag kan fixa målningen som han ska ha under. bara längtar tills han kommer att få den :) och så ska jag skriva emil under den. (y) så måste till biltema och handla sånt som ska vara uppe på den, bara massa utgifter. rummet o massa till emil..

Nu e d ju mars, så nästa månad är det april, och vad händer i april? jo, jag blir ju 18.. längtar som fan, sen ska jag ut med peter :) & så e d ju körkortet som står på spel. hmm, måste börja plugga teori.. tråk ! men får väll straffa peter med att han får hjälpa mig. ;)
denna och en lektion till ska jag ta mig igenom sen ska jag ham och fixa d lilla extra på mitt rum ;) e såå glad nu när jag äntligen har mina nya möbler :) fast kanske ska köpa en hylla till. bara massa utgifter som jag sa :/ jaja, nu får jag väll se om jag får ngt gjort.

xoxo hottylicious

måndag 2 mars 2009

på väg nu . ;P

äntligen har jag fått mina möbler sålda nu, så ska iväg snart och handla nya på ikea snart.
vill bara ha dom så jag kan börja :D men nu hinner jag inte skriva mer ska iväg .

xoxo hottylicious