måndag 30 november 2009

längesen.

det var jätte längesen som jag skrev nu :/ men har varit sjuk en vecka så jag har bara sovit en massa. men ni kommer kanske ihåg att jag skrev nogot om en jobb intervju. & utav det blev det 2 försök till en intervju och 3dje gången så blev det bra. och det var idag. & resultatet av det var att jag ska jobba i morgon. Så skönt att man blev ledig i morgon och kunde säga på "jobb" att man var ledig på tisdag. Så i morgon börjar jag 10 och skulle jobba ca 3-4 timmar. så i morgon ska jag jobba några timmar så får vi se ifall chefen gillar min prestation ;) nu ska jag se ifall jag hittar en bil på blocket eller någon annan stans.



LOVE. MYE

tisdag 24 november 2009

sket sig idag med

jag vill så gärna vara med på dans uppvisningen idag & igår. Men igår var jag sjuk och idag så nu medelade hon mig att uppvisningen börjar nu kl 10 och klockan är 9.25, och jag sitter hemma och är inte klar. :/ väldigt konstigt. känns jätte tråkigt.
men jag har en positiv sak att säga :) på torsdag ska jag på jobbintervju på Statoil i Bjuv. så håll tummarna för mig att det ska gå bra iaf. så skönt det kommer att vara med lite extra pengar i fickan :) jag längtar till januari isåfall ;) haha.


LOVE. MYE

söndag 22 november 2009

hej bloggen

det var ett tag sen nu jag blogga, men det finns en anledning till det.
peters internett har inte fungerat. allt har blivit helt konstigt. hmm?
men nu kanske det ska kunna fungera igen, sitter på det lilla (mobila) internet.
ska kolla allt man missat ;)



LOVE. MYE

måndag 16 november 2009

MYS!

sitter och väntar på att marina ska ringa idag. för ska få tid och plats var vi ska ses idag för en behandling. Ska bli jätte kul. & igår hade vi jätte mysigt med film och massa godis och dippa och allt möjligt. & en massa tjejsnack! <3 jag hade jätte trevligt och hoppas vi kommer att göra detta fler gånger. Tack så mkt <3!


Peters mamma och pappa hade varit på den nya affären på väla & så hade dom hittat en ljuslyckta till mig. Jag tyckte den var jätte fin, en liten bild på den ;)



LOVE. MYE

lördag 14 november 2009

17.34

idag har jag varit på väla och shoppat lite. Shoppade blandannat en sak på Bossons som jag tyvärr inte kan säga för att det är en julklapp :) och så lämnade jag in min mobil på familia. men allt var helt fel i uppgifter och så, någon som hette gunilla nilsson stod på mobilen och det stod att den var köppt i stockholm. så nu får vi väll se ifall jag ens får tillbaka den. Jaja, det är bara och vänta och se. i mogron ska jag nog träffa marina och mysa, massa film och massa gott.
nu dör snart min dator så får sluta inlägget här.




LOVE. MYE

onsdag 11 november 2009

ojojoj!



När vi skulle hem från att ha köpt Xbox till peter så frågade han om vi skulle ta motorvägen eller om vi skulle ta 110, så jag sa at vi skulle ta motorvägen för jag var så trött och bara ville ham. när vi kom fram till hyllinge och skulle köra in på 110an från motorvägen såg vi att det var en jätte lång kö ner på 110 mot väla. så skönt att vi hade tagit motorvägen hem. Jätte hemsk bild, hela bilen är helt mosad.


I morgon ska jag fika med Marina igen, fast på grafitti istället för esspresohouse.
Helt underbar person. Gillar värkligen att vara med dig!



LOVE. MYE

skolan - GOD JUL

Sitter i skolan nu och julpysslar med kallo och marina :) Massa mys, det som fattas nu är julmusiken. här kommer några bilder :)




Hej bloggen

Godmorgon. En väldigt trågik dag utanför fönstert, massa regn och rusk. Hösten är den värsta årstiden, finns ingen fint i det alls. det är alltid blött och kallt & det finns aldrig något att göra! Nu är jag påväg till skolan, projektvecka denna vackan så idag ska vi lyssna på någon med eget företag & ska få höra om det skulle vara lätt eller svårt, vad man skulle tänka på och massa sånna saker. Men som projekt har vi fått att göra julkort? När jag fick höra det så visst jag tyckte det var kul för jag gillar och hålla på men småpill & massa sånt. Men när man får det som projekt i skolan/gymnasiet så känns det lite löjligt. Nä men poängen är att vi ska försöka sälja dom sen & försöka säja dom sen & sen ska vi utvärdera om hur vi tycker det har gått ;) Men det som jag tycker är bäst är att det vi lyckas sälja för dom pengarna får vi själv, tummen upp för det! Men nu kom malin så har inte mkt mer tid att skriva!



LOVE. MYE

måndag 9 november 2009

kort inlägg

Tack så mycket Marina idag för en jätte trevlig fika & massa tjejsnack!
Väldigt mysigt och jag känner på mig att det kommer bli fler sånnahär stunder :)

& så var jag hemma lite hos mamma, åt mammas goda mat & drack te & så kollade vi på ULLARED ;)

Nu ska jag kolla lite på henke larsson med älskling :)




LOVE. MYE

söndag 8 november 2009

gårdagen

Var på årsfest igår ju. jag hade mycket trevligt faktist. förutom att jag blev nerkräkt 2 ggr och gjorde en flygtur ;P haha. jag fråga de mamma om hono tyckte att det såg snyggt ut, men nej ;P sen plåstrade hon om mig :) Tack mamma, skönt att du kom just då. & ett stort tack till bobby du var så snäll mot mig igår och jag lovar dig att mitt knä kommer påminna om mitt misstag. "första han jag själv!" Jag vet jag kommer inte få igen den hjälpen jag gav. man måste välja vem man vill hjälpa, och tydligen valde jag fel denna gången. Men ett stort tack till GIF för en trevlig fest & god mat :)

Här kommer 2 bilder.





love Mye

lördag 7 november 2009

fest

vaknade innan 7 idag, kanske lite för tidigt för en lördag morgon :/ Men skulle och titta på älsklingen när dom spelade fotboll (cup) Gick inte så jätte bra för dom. men det glömmer vi med spriten ikväll :) årsfest för Billesholms gif så får ju följa med han dit också :)
Har precis betalat så nu får jag snart hem mina pysselsaker :) Ska bli kul. Vill bara börja med julkorten nu :)
Hee, jaja nu får jag hjälpa peter och börja städa, kommer ju "gäster" & sen ska vi handla lite :)

se ya!



Love Mye

fredag 6 november 2009

sjuk

sitter i soffan nu och kan inte somna, har fruktansvärt ont i huvudet & vet inte var jag ska bli av. Kan inte ens somna om! peter ligger där uppe i sängen men vill inte gå upp då vaknar han, & han kommer ju inte gå upp före 9 iaf. så nu sitter jag ensam i soffan och har jätte huvudvärk och peter ligger bara och sover. Nu ska ajg ta något och äta och sen försöka sova lite till..




Love Mye

onsdag 4 november 2009

Hyllning !

I 17 är har du nu varit borta. Jag saknar dig enormt mycket. hade gjort allt för att få träffa dig en dag av mitt liv och kunna ställa frågor och bara kunna prata med dig.
men att faktist känna att du är i närheten ibland tycker jag är underbart du får gärna vara mer närvarande.
Minnena från när jag var ett år är jätta speciella att ha, när jag satt i ditt knä och mamma körde rullstolen, & alla andra. du är väldligt saknad mormor vi saknar dig så enormt och du är väldigt saknad, och itne bara av mig!!

känslor

tyckte inte riktigt att dom 2 inläggen som jag skriver nu passar så bra ihop så därför delar jag på dom..

Jag längtar ca 5 år fram i tiden. När man har jobb och bor själv tillräckligt med pengar att kunna göra vad man vill (typ) Ingen som har något att säga om vad man gör & ha världens underbaraste partner. Vill kunna ha dom där mysiga kvällarna med att laga mat och äta tillsammans och ha att liv och prata om, nu är det mer hur gick det i skolan? har du lexor? sköter du dig? Sånt skit vill jag bara slippa ingen som ska kunna klaga på vad jag gör eller hur jag gör det. Vill inreda min lägenhet/hus så som man själv vill ha det och göra alla sånna små saker så det blir personligt. Vill kunna bjuda hem folk utan att mamma & pappa klagar. dom jag umgås med är 18 & äldre varför skulle inte vi kunna sköta oss själva vi vet ju hur man gör, och jag skulle aldrig bjödet hem någon som jag vet river huset.

När flyttade ni hemmifrån & klarade ni er bra?
Eller vill ni flytta hemmifrån?

på bussen påväg till skolan

Damp, klockan är inte mer än 06.55 och jag sitter på bussen. vid denna tiden brukar jag gå upp. men min bil ska kanske säljas så den ska typ gå igenom en besiktning i dag ( av en bekant) så ska han kolla på den lite och så. sen får vi se hur det blir. men iaf så är detta allt för tidigt att vara uppe. det finns ju ett + , jag har ju trevligt sällskap på bussen :D Dennis (dansk) sitter brevid mig.
Annars idag händer det väll inte så mkt, inte vad jag vet iaf. Har 2 lektioner idag, idehistoria och trä&metall. första lektionen går rätt snabbt men nästa varar i 3½ timme, tur det är en rolig lektion så det typ inte hade varit matte eller ngt! Måste jobba som satan nu, för min/mina uppgifter ska vara klara till v48 & jag som har valt extra har ju 2 uppg som ska vara klara, men håller fortfarande på med min metall, kan inte komma på vad jag ska göra i trä?! Får väl bli en liten ask eller ngt.





Love mye

tisdag 3 november 2009

13.02

sitter på bussen nu påväg till skolan, känns lite irriterande man går och väntar en hel dag för att sen åka till skolan o ha en lektion. det är så irriterande. varför ska det ligga så dumt på schemat? Hmm, jaja jag har ju bara dans & det är ju kul så det hade väll varit värre ifall det hade varit en tråkig lektion kan jag tänka mig. Efter skolan kommer peter och hämtar mig, fast jag vet inte var än, om det blir på skolan eller på väla eller i bjuv. men vi ska iallafall köra och handla. Har lite små inköp som ska göras :) Exempel en våg ska vi ha, vi liter inte riktigt på den som redan finns där hemma för ena dagen har man gått ner 4 kg och dagen efter har man gått ner 5 kg. Så mkt kan det väll inte skilja på en dag?! så nu ska vi skaffa en våg och så kan vår lilla tävling börja. :D
Jo, jag ska köpa material till en adventljusstake så kanske det kan komma upp en bild av hur resultatet blev :) Kanske lite tidigt att börja med sånt redan, man jag gillar julen och tycker man njuta av den så länge det bara går. Synd bara att det ine kan komma någon riktig snö så man kan få en ordentlig jul. Det hade varit jätte mysigt, julafton men julmusik och massa julklappar och goda kakor och tända ljus och massa massa trevligt folk. <3 Jag tror faktist jag har en liten tomte inom mig som vill ha jul nu :)
Vad önskar ni er i julklapp? <3


love Mye

söndag 1 november 2009

kom hem !

Vet igentligen inte vad jag ska skriva, har igentligen inget att skriva. är helt tom inom mig. :/ lite smått irriterad & ledsen från igår. Vill inte att det ska vara så, vill värkligen inte att vi ska ha det såhär. Sitter här helt ensam i soffan nu och bara saknar.
& i morgon ska man till skolan och bilen har pajjat så det bli bussen, så jävla mkt skit o så enormt tråkigt. Men man måste ju, har dans och missar man en lektion så gör man bort sig på scenen & vem vill det? inte jag iaf, så därför kan man inte missa mån o tis fast man bara har 1 lektion, och det är ju fan att den lektionen ska vara så viktig. :S
Så antagligen ska jag gå och lägga mig innan peter kommer hem :/ & det som är värst är att mitt busskort är hemma hos mig & det är mörkt och kallt så vill inte gå ensam.. så man kanske ska vara sjuk i morgon och ta igen det ordentligt på tisdag. har ingen aning om hur jag ska göra. orkar inte skolan vill inte mer. Kan jag bara få ett jobb och börja ett liv och inte hålla på¨massa med skola & skit.. Ge mig pengar så jag kan skaffa eget o skaffa ett LIV!!

tycker du har varit borta i en evighet och ändå ska du vara borta änny längre!! KOM HEM! <3