tisdag 29 juni 2010

HotHotHot

sååån underbar värme det är idag. är inne för att starta en snabb maskin tvätt sen ska jag ut och sola igen. bara synd att älsjklingen inte är hemma med mig. vill ju ha honom hos mig!!
VAr och handlade gurkor och tomater innan ju, så låg där en stor melon! och gissa vem som tog den? Jo, JAG! jätte gott med honungsmelon.
nu väntar tvätten och solstolen.



LOVE.MYE

Sommar!

Vaknade 8 idag, gick ner och då höll anette och jocke på att göra mackor till frukosten, så jag gjorde mina med ich tog en kopp kaffe sen gick vi ut och satte oss. så mygigt att äta frukost ute. älskar detta vädret. det skulle alltid varit såhär varmt. nu sitter jag iaf själv hemma hos peter och bara slöar, ska upp och handla gurkor och tomater sen vid "den där" typ odlingen som finns här i billesholm. ska ringa mamma och se ifall dom ska ha.
nu ska jag närda mig lite.



LOVE. MYE

söndag 27 juni 2010

Hmm? En funderare

jag har tänkt länge på en sak nu.
om jag ska börja plåta igen på alvar.. för nu börjar det bli fint väder igen och man kan ha fina bakgrunder ute. det enda problem som jag har är att min dator är så liten att det är jobbigt att sitta och redigera bilder på den. :/ men det går nog egentligen att lösa på ett snyggt sätt. så om det är någon som är sugen på att göra en plåtning så hör av er.
ps. jag är nog rätt billig (denna sommaren iaf)

Så är det någon som tycker att min idé är något bra?




LOVE. MYE

Hos Lisaa

vaknade hysat tidigt idag. gick ner och åt frukost sen cyklade jag till lisaa (peters syster)så nu sitter jag och håller koll på theoo medans lisaa gör v sig. sen ska vi gå hem till mig (peters mamma och pappa)
Helt underbart väder så det blir kanske lite bad med, vi får se annars kan man ju sitta och steeka i soolen.


LOVE. MYE

tisdag 22 juni 2010

SOOOL

Älskar vädret som har kommit nu. jätte skönt att solen skiner och att man kan vara ute hela tiden . tyvärr sov jag bort hela förmiddagen, vaknade inte förrän vid 11. hade gärna legat i solen lite idag. men jag tror att jag ska göra ve mig och sen sticker jag ut på väla lite tidigare än som var tänkt idag. börjar jobba 16.00 och har stängning ikväll med, så jag slutar 20.45. men det är rätt så lugnt faktiskt. har skola i morgon med, ska vara där 10 tror jag vi börjar, så direkt efter det är det till jobb. men jag slutar 16.00 i morgon så jag har hela eftermiddagen ledig :) sen är det bara skolan snabbt en runda på tor sen är det helg :) en så snabb vecka. det är rätt skönt när tråkiga veckor går snabbt. vill bara som ska höra av sig till mig eller till pappa (från förra inlägget) LÄÄÄÄÄNGTAR & VÄÄÄÄÄÄÄNTAR.


nu ska jag gå och fräscha upp mig, ta på mig något somrigt och njuta av dagen tills jag ska köra och jobba.


LOVE. MYE

lördag 19 juni 2010

Jag ger upp!

jag blir så trött på föreningen. Bara för att jag är 19 år så har dom problem. jag undrar hur detta kommer lösa sig. har reedan väntat i 2 veckor på svar och idag fick jag beskedet att vänta ännu längre. snart har jag tappat både lust och ork. Ligger i sängen med sån extrem huvudvärk för att jag har gråtit hela dagen, nu lägger jag inte ner med energi. det får bli som det blir.





Love. Mye

tisdag 15 juni 2010

snabb inlägg

Ska bara börja med att min student var FANTASTISK :) Fick jätte fina presenter och massa presentkort. tack så mycket alla. men igentligen den finaste presenten fick jag av peter, vi förlovade oss <3 wiie!! JAG ÄLSKAR DIG PETER OLOFSSON



Och nu efter skolan så har jag ju faktiskt ett jobb, skönt för då sitter man inte bara och häckar utan man har något att göra och man får lite pengar med. så skulle jag vara ledig tills fredag, men fick hoppa in och jobba redan igår, + att jag tog en timme för Liz med hon var sjuk och fick gå hem. och så ska jag till jobb idag med. från 12-18 jaja, får se det i den andra änden, lönen. och så fick jag ju faktiskt ledigt på lördag när jag ska kolla på min nya "bostad".

nu måste jag göra mig klar för att köra till jobb.



LOVE. MYE

söndag 6 juni 2010

10.05

mycket har hänt sen sist jag blogga.

vi börjar med Emil, han har spelat två matcher och vunnit båda. den som värka roligast missa jag ju såklart. dom vann med 27-0 *APPLÅD* och den andra matchen spelade han med dom som var ett år äldre och den blev 9-4 och emil gjorde 6 mål :)
*STOLT STORASYSTER*
Sen ida hade sån klasskamp på skolan och hon tog ALLA guld. så på tisdag (tror jag det var) ska hon till hedvalla i bjuv och klå dom andra skolorna :) Jag och mamma ska komma och titta. Vi håller tummarna för dig.

SÅ NU TILL MIG

Snart studenten *HOPPAR JÄTTE HÖGT* ska bli skönt och sluta skolan. nu ska jag bara jobba satan. hoppas jag får fina presenter.
mamma fyller åt på onsdag, blir gammal skata, hela 39 år, och jag var igår efter jobb och skulle handla persent men den var slut :/ och kommer inte på vad jag ska handla annars, så jag får göra ett fint kort till henne där det står på vad jag ska handla, men när det kommer in. tror hon kommer bli glad för det ändå.

nu ska jag titta på film med älskling.
kommer kanske bild sen på vad jag har planterat. paprika, gurka, och peters tomat.


LOVE.MYE