fredag 28 maj 2010

good :)

nu sitter jag i min morgonrock i soffan, dricker kaffe och utvärderar ;p har kollat på balbilderna fina alla var. (nästan iaf)
inser hur nära studenten är. *LER* men såhär har det gåt denna vecka :



jahapp, nu har dansföreställningen varit och det gick jätte bra :) vid första föreställningen blev jag jätte jätte närvös, men det var nog den som ändå gick bäst. sen på den andra så kom marina och tittade på mig. Tack babe för du kom, jätte kul. sen när jag pratade med henne så sa hon att jag måste le mer, men inte så lätt om man tappar bort sig. haha. men den tredje föreställningen gick bra, då kom peter och hans syster cajsa och tittade på mig. lite ledsen för inte mamma och pappa kom. och så kom inte behar? ir hur det stavas, han skulle göra lyftet med mig på kvällen men han kom ju inte, så det blev inget lyft för mig.
Och ett STORT tack till sahra, som jag har haft extremt kul med under dansen. och jag hoppas värkligen att vi kommer att hålla kontakten efter studenten med ILOVEUBABE!!
sanna, du är helt underbar du med, hoppas du mår bättre nu, tänker på dig.
hoppas också att vi kommer att hålla kontakten!

och nu till jobb.
igår gick det faktiskt ganska bra, fick kolla och trycka lite på knapparna. Gahh ! där finns typ 50 olika knappar i 40 olika färger men det är bara 20 som ska användas. HAHA, så nu blir det på att öva var knappar sitter och allt som ingår i en meny, och göra allt i en ordning. så nu är det att bara jobba med minnet. ska jobba idag med, kommer få ta en hel del mer kunder idag känner jag. men jag tror att det kommer att gå bra. som tur har jag väll nadja eller evelina brevid mig. mitt stöd och min hjälde dessa dagarna. haha.


see yaa <3


LOVE.MYE

måndag 24 maj 2010

aiit

nu börjar det närma sig dansföreställningen.
börjar faktist bli närvös, var och kollade på 2:orna´s uppvisning, skit bra faktist. men nu är det bara närmare vår :/ tur jag har er sara och sanna, så kan man prata av sin nervositet med er. nu har jag dansat klart för idag, blir mer träning i skolan i morgon. och kanske en liten jogging runda på morgonen.


God Natt <3



LOVE. MYE

Måndag 16.25

Sitter just nu och väntar på att Peter ska komma hem så ska vi äta middag :) ngn kyckling gryta eller ngt blir det idag. så det blir idag och i morgon som jag kommer äta riktig mat, sen är det dansuppvisning på ons så kommer att vara på skolan hela eftermiddagen. och tor och fredag börjar jobb så då kommer man inte att vara hemma heller. hoppas bara att det kommer gå bra, fick ju lönevecka och på väla. Hmm, håller tummen för mig själv.
kommer antagligen höra av mig efter jag jobbat så ni får veta hur det gått för mig. vill du ha tag på mig finns jag på mobilen <3




LOVE. MYE

tisdag 18 maj 2010

McDonald

då börjar man jobba nästa torsdag. så jobbar man tor, fre, lör, sön och måndag. men det ska faktist bli kul.

men mötet idag var bara att prega in massa massa fakta i huvudet. orkar inte skriva mer nu, skit trött i huvudet. och ska plugga ist




LOVE. MYE

onsdag 12 maj 2010

Godmorgon

Fy vad jag är trött idag. ställde klockan på 6.15 och tänkte jag slulle gå upp och göra god sallad och små pyssla, men nej jag var för trött. och sen ringde peters klocka 7.00 och då var det ju bara att gå upp.

nu ska jag gå och fixa det sista. <3






LOVE. MYE

fredag 7 maj 2010

jahapp!

sitter i skolan nu, på samhällslektion. :/ BLÄ !
igrå tänkte jag att jag skulle vara extra duktig så jag gjorde klart mitt arbete i Sh som ska skickas senast idag (så så jätte tidig var jag inte) Men så kommer jag till skolan och ska ha lektion, så jag gick till henne och frågade ifall jag kunde få gå hem för att jag redan var klar och hade börjat på extra uppgifterna hemma. men nej, hon sa bara att jag kan inte ge dig ledigt, du ska väll till kosta sen, jag bara nej så ist för att avara ledig för kosta så kan jag väll åka hem idag. men ikke det! när hon kom till lektion så sa hon du har ju redan skickat in du kan ju redovisa idag, du är ju klar. Jahapp! så nu väntar jag bara på att hon ska komma tillbaka och jag ska få redovisa. tur att peter var hemma idag så att han kunde skicka svaren på frågorna till mig, annars hade det ju bara varit ett halvt arbete.. haa! och så har jag faktist skrevit en av mina extra uppgifter klart med. *tummen upp*

Sen idag ska jag köra Cajsa och några kompisar till stan, dom skulle göra ngn intervju. och igentligen skulle det bara varit att ta bussem hem och sen nästan direkt att köra, men jag fick låna peters mamma och pappas bil till skolan, så jag fick köra peters mamma till jobb i morse. hon börjar 5!!! inte sovit mkt inatt heller..


Nu kom läraren, dax för redovisning :/ Wish me luck!



LOVE. MYE

onsdag 5 maj 2010

GAHH !!

blir galen! hur fan kan man bete sig så ? ingen moral eller skam i kroppen? och inte bara mot en person utan mot fler?!! hur kan man? jag kan inte förstå.. håller på att explodera så arg jag är på denna person, och jag vet fler som är det !

söndag 2 maj 2010

ojojoj, vad längesen !

nu var det alls lite för längesen mellan inläggen ;)
så här kommer min helg i kort ;)
FRE: åkte hem till peters syster och grillade och hade mysigt. Och lite spel på kvällen, jag & peter mot lisa & jonas (peters syster) och Anette & jocke (peters mamma & pappa)så var det ett sånt spel som man ska förklara ord för varandra, och såklart vann jag och peter! som vanligt
LÖR: Tittade på när emil spelade match mot bjuv, hemma. och det blev en vinst med 6-1, tummen upp för billesholm sen gick jag och peter hem till farfar och anita för att fira hennes 65 års dag. GRATTIS god smörgåstårta blev det där. Vid kvart i 4 blev jag och peter hämtade där av peters mamma, pappa och lillasyster och så bar det av till peters farmor och farfar, med grillning och god efterrätt och massa prat. till och med anette tog sig en liten rackare så det blev jag som fick köra hem.
SÖN: Kollade på när emil fick spela med dom som var ett år äldre. han fick möta min gammla hemstad, bårslöv. och även där blev det en vinst på 3-1. Tummen upp igen väl hemma var det bara byta om till jobbekläder och sen ut i trädgården, varit ute sen 10 i morse till ca 8 idag. det är underbart när man kan vara ute så länge. vilket skönt väder det börjar bli.
telefonen ringer och emil ska hem från en kompis i åstorp, så mamma och pappa kör och hämtar honom så jag går hem till peter, och jag har varit duktig. städat på rummet, tvättat och lagt in tvätt. nu är jag trött och ska gå och lägga mig.




LOVE. MYE