fredag 26 mars 2010

chill/utgång

sitter och har börjat ladda för en utgång med marina. tänkte ta en chill kväll på bulls och snacka lite och sånt:) Mysigt, det var längesen som vi träffades, saknar dig babe.
och så fick jag reda på att mamma ockås skulle ut, fast med jobb. och pappa skulle hämta henne så jag får åka med dom hem :)




LOVE. MYE

söndag 21 mars 2010

SOMMARSOMMARSOMMAR

Vill ha sommar nu. är så trätt på detta kalla vädret.
fast det börjar bli varmare så vill jag att det ska gå snabbare!! vill ha riktigt varm sommar.
satt faktist och tittade på några gamla bilder som jag hittade så det är väll därifrån sommarkänslorna kommer ifrån :)
här är en <3


måndag 15 mars 2010

snabb inlägg

kl är 8.32 och egentligen vet jag inte vad jag gör uppe nu. börjar inte skolan fören 10.10. Och har redan varit uppe ett bra tag, typ sen halv 7. Tur att det finns något på tv iaf som man kan titta på ;) VAKNA !

Hmm, vad händer annars idag?
ska till skolan och dansa lite sen far jag hem för att passa min lillebror som jag sedan ska ta till fotbollen ikväll. Lite mys med lillebror ;)
ska faktisk passa honom i morgon med. änna till 8 eller halv 10. får se hur det går. haa.

& så en sak som känns bra, jag blev klar med inbjudningarna igår. och det dåliga i det är att det är till idas konfirmation och inte min student :/ men pappa handlade lite snygga papper till mig så nu kan jag forts. med mina ;) ska sitta och göra lite till idag :)


Dillema (ir hur det stavas?) på lördag ska Peter's mamma och pappa till ullared och jag tror jag vill följa med men är inte riktigt säker. vill ju såklart ha med mig Peter man han är inte alls sugen, det som han hänger upp sig på är att vi kommer köra så tidigt men jag har sakt att han kan ju sova i bilen. men han ger sig inte. hoppas han går att övertala till lör. annars blir det nog inget för mig heller :( hmm.. hur ska jag göra? kanske bara skita i honom. men vem vill gå själv :/ jaja får se hur det blir.

Haa! det blev inte ett så kort inlägg ändå ;) behövde nog skriva av mig lite ;) Nu ska jag gå och dricka en kopp kaffe till så är jag spiidad till ikväll <3



LOVE. MYE

fredag 12 mars 2010

inne/ute

vi börjar med det värsta, som tyvärr kommer bli längre än inne listan.

ute

kallt ute fortfarandre
att det snöade idag
jag är sjuk (fortfarande)
får inget jobb
för mycket att göra i skolan jusst nu


inne

studenten närmar sig med storm steg :)
det är iaf +grader på dagarna
helg





så idag har jag inte mått så bra (som alla dom senaste dagarna) men jag hittade ett kul korsord i en kalle tidning som jag och peter löste tillsammans, men när det var klart ville vi lösa fler så jag gick ner och skrev ut 3 stycken från internet, barnkorsord, för att peter skulle kunna lösa det. Så vi valda ett tävla om vem som lyckades/gjorde det först. och såklart vann jag alla gångerna 2/3 för 3e gången så skrynkla peter pappert och det fick räcka med förlust. haa !
förresten,? är det någon som ska se melodifestivalen i morgon? vem tror ni vinner?



LOVE. MYE

söndag 7 mars 2010

Enbart för dig sara ;)

jag har fått klagomål på att det är så lång tid mellan jag bloggar. inte riktigt meningen men ibland rör jag inte ens datorn på flera dagar och då blir det så att man inte bloggar. och jag skriver ofta att jag ska försöka bättra mig men nej då, så blir det aldrig :/ hee. hade varit roligare att blogga ofta men det går inte. kommer inte alltid ut massa ord så jag vet inte vad jag ska skriva.


Men jusst nu sitter jag och ser om jag hittar några jobb som jag kan söka. men man måste ju ha ett bra CV för att det ska bli bra, och jag gillar inte riktigt mitt så det måste jag göra ett nytt först. annars sitter jag bara hemma (hos mamma och pappa) och dricker chailatte och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga den. Ja, se och hör. jag tvättar, utan att krympa eller missfärga kläderna ;) haha! det är strongt gjort för att vara mig..

Och så måste jag göra klart alla inbjudningar till min student ! och så har jag ju såklart börjat göra inbjudningskort till ida's konfa med. tar mig alltid vatten över huvudet ! och inte nog med det mitt projektarb ska vara klart på tor och det känns som det inte händer något med mitt :/ hmm.. jaja får se hur det går med det.

nu ska jag ta tvätten höde att maskinen kallade och sa att den var klar..




LOVE. MYE