torsdag 28 januari 2010

vissa straffar gud direkt!

Jag visste det skulle komma. bara frågan om när. Bara för att jag skrev att jag hade snön!!

idag när jag och peter skulle till hans doktor så satte vi oss i bilen och sen när vi började köra så kom den en idiot och körde ut typ framför mig, en bit innan mig. & sen när vi kom fram till stoppet så bromsade jag men bilen stannade inte :/ så jag och peter kasade rakt in i en annan bil. så min högerlampa på bilen var ju inte speciellt snygg efter det. men man ska väll igentligen vara glad att den bilen stod där, annars hade man väll halkat rakt ut på 90vägen & vem vill ha en bil i sidan i 90 km i timmen. inte jag iaf!
så det var ju bara att åka till bilskroten och se om jag kunde hitta en lampa/blinkers till min bil & sån tur jag hade det fanns en lampa. bara en! & det var höger, precis den jag behövde. och den var i bra skik! så den tog ag och fick betala 100 kr för när en slitter ny kostar från 150 kr till 400 kr. så man kan väll saga att jag hade tur 2 ggr samma dag. TUR I OTUREN.

nu sitter jag här och ska plugga lite läxa, sen ska jag skriva vad jag ska ha med mig till marina i morgon vi ska ju festa, på tempel. :) d e max's kompis max som har ordnat denna festen, hans projekt arb ;)
kommer kanske bilder eller kommentarer från i morgon kväll.. <3


LOVE. MYE

Snö,Hosta,Förkyld,Kan inte andas, m.m, m.m!

Vaarför ska det snöa så in i h*lvete?! kan inte komma in i bilen, kan inte ta mig ut genom dörren! precis man kom upp ur sängen. jag är så enormt förkyld, kan inte andas alls genom näsan, och när jag andas genom munnen så kittlar det i helsen och jag kostar hela tiden, håller på att bli galen. Känns som man håller på att dö. haha, ne men det är skit jobbigt. varför kunde man inte bott i hbg ist så kunde man gått till skolan. jag hatar värkligen detta vädret!! den ska vara vitt under jul och sen ska det bort. Jag vill ha värme nu, längar efter värmen..



LOVE. MYE

måndag 25 januari 2010

ladies night !

i lördes var jag ute med Marina & Emelie (en kompis till marina) vi hade skiit kul. satt på bulls nästan hela kvällen ;) dom brukar ju stänga vid 1 men vi kom därifrån vid kvart över 2. skit kul kväll med dan, david och fredde. underbara bartenders :)
Och så galna kvällarna blir här i hbg hur GALNA kommer dom inte ble när vi kommer att gå ut när vi ska till stockholm!! Det kommer bli helt galet kul och jag längtar så!


LOVE. MYE

fredag 22 januari 2010

Kalle Anka / Skrattfnatt!

forts. från inlägget under.
så läs det först ;)

innan jag skulle väcka peter så gick jag ut och hämtade posten & där la peters kalle anka tidning, & det första (& enda) jag läser i den är skrattfnatt (som nu heter kul med kalle) & där stog några roliga historier så tänkte dela med mig av dom. (eller rättare sakt av min sjuka humor)

- Varför springer du så fort?
- För att hinna hem innan jag blir för trött!


* Så var det boxaren som vevade så mycket med armarna att motståndaren blev förkyld av draget!

- Vad skrattar du åt?
- Jag berättar vitsar för mig själv & nu berättade jag en som jag aldrig har hört förr!



HAHA! jag tyckte dom var skit kul!
Vilken tyckte ni var bäst? 1,2 el 3?

LOVE. MYE

HAHA! OPS!

sorry, nu har jag gjort det igen. lovat att jag ska blogga men det blev inte så denna gången heller.. det är väll för att man inte sitter så mycket på datorn längre. är inte alls inne på datorn mer. Men jag vet att jag lovade ett inlägg om hur jul och nyår var, så här kommer lite efter slänt av det ;)
Jul : firades hemma hos mig (sånggatan) med släckt & även peter var med. super mysigt. jag fick jätte fina presenter. det enda jag hade önskat mig var coktailglas & det fick jag. och såklart en massa pengar :) Den 25e firades hos peters farmor & farfar, och även där var det mycket trevligt. & det kom en tomte dit (peters pappa) haha! av dom i julklapp fick jag pengar, och så fick jag en ursnygg BH av peters pappa & mamma. det tyckte jag var skit kul ;)
& så till nyår! som firades i ä-holm med massa trevligt vänner. Vi hade hyrt en stuga. halvgalen kväll. med det var kul att gå in i det nya året med er!

och så till idag ! den 22a januari. ikväll ska jag ut med marina och hennes vänner, ska bli skiitkul! kul att träffa lite nytt. Men ska upp tidigt i morgon för Theoo ska döpas. så det blir väll en tidig kväll. Men vad brukar man säga - Kvällen blir vad man gör den till !
igår var jag ledig från skolan (idag med) men var ändå i skolan från 11- ca 17.30.
hade hyrt fotostudion med marina! så va hade kul med massa prepps & kameror & lampor.

nu sitter jag bara uppe och väntar på att peter ska vakna klockan är ju ändå 9.55, får gå upp och väcka honom.

så vi hörs förmodligen snart igen. (ska försöka)

LOVE. MYE

tisdag 5 januari 2010

Kanske lite oftare nu

Hejsan, det var ju ett tag sen sist. Vet inte varför jag inte har bloggar. Men nu ska jag försöka blogga mer. Ligger och bloggar från mobilen. Så det kanske blir mer nu efter hand :) ska ladda mobilen nu men sen kommer det inlägg om jul och nyår<3 Xoxo