lördag 20 februari 2010

loov!

nu har vinter/vår lovet börjat eller igentligen inte riktigt nu, på måndag börjar det. men vet inte riktigt ifall jag kan glädjas fullt ut av det. har varit sjuk sen i onsdags, men börjar faktist må bättre nu.
igår var jag och rörde på mig lite, var och simma lite med emil och ida. igentligen blev det inte mycket simmande utan mer hålla kolla på emil. men han har blivit jätte duktig på att simma :) han tyckte det var roligare att simma än att leka. så han simmmade fram och tillbaka på det djupa. sen var han trött och tyckte att bastun skulle vara bra, så ida och emil gick upp och jag fick simma nårga längder. men det hoppade i en sån jätte långsam simmare framför mig så det gick inte och simma längre, så jag hoppade upp så köppte vi glass istället.
På söndag skulle pappa och emil åka skridskor så då tänkte jag följa med. kul när det händer lite saker :)

nu ska jag gå och äta frukost (sov lite för länge idag)


LOVE. MYE

onsdag 17 februari 2010

sjuk

sitter här hemma och fryser och kan knappt röra mig! jätte ont i ryggen och i huvudet. Smärtan i ryggen är enormt stor och sprider sig ut i magen. och så har jag kräkt idag. mår så jätte illa!!
nu ska jag vila gå och krypa ner under täcket och tycka synd om mig själv.


LOVE. MYE

tisdag 16 februari 2010

home sweet home !!

nu har jag äntligen sovit ut efter en vistelse i sthlm.
så tänkte berätta lite vad jag har gjort där ;)


Ons: började men lektioner i skolan & sedan var d samling på knutpunkten för att åka tåget till sthlm. kom dit rätt så sent så vi bäddade bara och fixade inför morgon dagen.

Tor: 8.30 samling nere i entén på vandrarhemmet. & så vidare till nykelviksskolan (eller något sånt) rätt trevligt och gå runder där men ingen höjdare. Senare på eftermiddagen fick vi oss en rundtur på stockholms statsteater, bakom kulisserna. det var där i mot roligare! skit coolt och se alla saker. (btw har varit bakom kulisserna på hbg teatern med) men i sthlm byggde dom sina cener bakom och sen förde fram dom, en cen är ca 8m hög! så hissen vi fick åka i var skiit hög. Efter all rundvandring så fick vi ca en timme i stan och sen skulle vi in och kolla på en teater. Harper tror jag den hette. den var riktigt dålig! så gå inte och se den.

Fre: 8.15 samling och sen var det iväg till möbelmässan. den var nog det roligaste att gå på. jätte mkt och titta på och en massa saker som var så olika. vi var klara där ca 15.00 & när d var klart så tog jag tåget till min faster och mina kusiner.
en mycket trevlig vistelse hos dom! många skratt. Och såklart krya på dig johnny!

Lör: vid ca 12 åkte jag in till centralen för att möta Marina sen gick vi och shoppade i stan. Brände allt för mkt pengar.. och när affärerna stängde vid 6 åkte vi till kista galleria och shoppade lite till. hittade ett jätte klipp där, som fick bli lillebrors present!! För han lyllde 9 denna lördagen, GRATTIS.
efter rätt mycket vandrande hade vi jätte ont i fötterna så vi åkte hem till marina's kompis Perima och så käkade lite mat som hennes mamma hade gjort. sen gjorde vi v oss för utgång. lite förvrrat var vi skulle gå och sen var d ett konstigt ute ställe men d var kul ;)

Sön: 11.25 gick bussen hem från centralen och d tog ca en timme från perima till centralen. och för att hinna äta frukost och så var d ganska tidigt uppe. så efter ca 4h sömn och jätte ont i fötterna var d inte alls kul att gå upp. det som gjorde att man gick upp var att man skulle bli hämtat i hbg av älsklingen <3
så hela kvällen var det massa mys med honom och så lite födelsedags firande för lillebror:)



där var hela min sthlm´s resa i snabb repris.
hoppas ni njöt lika mkt som jag gjorde ;) haha.



LOVE. MYE

onsdag 10 februari 2010

Ghaa!!

hee. är helt konstig i magen, vet inte om jag är närvös eller orolig.. Hmm?!
Sitter iaf i skolan nu och väntar på att denna lektionen ska ta slut (samhälle) För direkt efter det så ska vi gå och hämta våran packning och sen är nästa station stockholm :)
Det kommer bli så underbart kul.. Vi åker med skolan och ska stanna från ons till fre men jag och marinasnygging ska stanna helgen också. :D Lite dåligt samvete har jag för att min lillebror fyller år den 13 och jag kommer inte hem fören alla <3-dag.. men jag blir hämtad av honom och av peterälsklingen !! <3 så vad ska man handla till en lillebror som blir 9 bast och till sin pojkvän på alla <3-dag? Och så måste jag ju shoppa satan i stockholm , ska blandannat till beyound retro (inte säker på om d stavas så) och så måste man ju gå på gallerian och på NK :) TOPPEN! och så ska jag ju få träffa min faster ! och mina kusiner. kommer bli jätte kul.
kommer kanske några bilder med ;)

LOVE. MYE