torsdag 27 januari 2011

-In my kitchen-




Ni kan inte gissa hur glad jag blev när Peter kom till jobb och visade kvittot !
Ville bara hem så jag kunde packa upp och testa den !!
Tack för en väldigt gullig överraskning !

onsdag 26 januari 2011

Tassimo


helt besatt har jag tyvärr blivit av denna fantastiska maskin. Gör allt för att övertala Peter om att vi ska skaffa en !!
Ush fy fan. Sovit jätte tungt och känner mig inte speciellt pigg. Och när jag väl tog mig ur sängen så ser jag det hemska, det har snöat!!!
Men det kan ju faktiskt vara så att jag är trött för jag lå och tittade på tv till 12 och brukar somna mellan 21-23. Men klockan tickade på rätt så bra igår, jag slutade jobba 19 och sen var det direkt till citygross för att storhandla.

Från det ena till det andra. På torsdag ska jag träffa bästaste och vi ska ta en fika och fixa mitt hemska hår. Sen ska vi ses på söndag igen. Tyvärr lite senare än planerat, men värkligen den bästa ursäkten. Är så glad för din skull!!

K & H

torsdag 20 januari 2011

Med bästaste !

Vill börja med ett TACK !!
Tack till mamma,pappa och framförallt SAHRA !
Jag har haft en jätte mysig dag på väla, som började med frukost med sahra och lite "kolla runder" efter vår tattoo ! sen en latte/cappochino efter det. Vid ca 12 tiden ringde mamma & pappa och var påväg till väla så vi packade ihop dator och begav oss på jakt efter lite reafynd ! och det hittade vi !






Jätte mysig med dig Sahra, längtar till nästa gång vi ses !!
Loove you !!

måndag 17 januari 2011

Jobb

en ledig dag och så sover jag bort nästan hela dagen. jobbat fredag lördag söndag, längre pass än vanligt. så jag är lite trött i fötterna, mina skor är inte så bra. så idag vaknade jag halv 9 och gick in i soffan och så sov jag till halv 2. är så enormt förkyld och har ont u huvudet. sen vid 2 så kom farfar förbi en sväng och drack lite kaffe.
I morgon blir det jobb från tre till sju, och hoppas på att det är någon som vill vara ledig i dagarna så jag kan jobba lite extra.

Torsdag blir det antagligen att jag träffar bästaste bästa vän <3 längtar så efter dig!!


Love. M

fredag 14 januari 2011

Hmm

Nästan precis hemkommen från jobb. Ville att Jessica skulle komma inom ett litet tag, men nu känner jag mig nog ganska trött. Får väll ställa mig och diska lite istället.
Ialla fall så jobbade jag 11.45-20.45 idag, och det var faktist skönt att få jobba lite. Varit ledig i nästan ev vecka. Och i morgon blir det upp hyfsat tidigt för P's fam kommer och äter frukost med oss sen blir det jobb 11-15 rätt soft tid. Jaja, nu blir det väll att ta disken och den blir det väll och lägga sig i sängen och vänta på att Peter ska komma hem. Han är iväg och spelar poker med grabbarna.

(mobil inlägg)

Love.M

onsdag 12 januari 2011

Studio Pilates

är med mamma på jobb, (studiopilates) tänkte att jag skulle vara med henne en heldag ;) det är betydligen roligare att vara med mamma på jobb än att sitta hemma själv med huliganerna. Så får vi se hur denna dagen slutar. Måste ju ringa 1177 för min mage och hals. vaknade vid 01.00 i natt och kunde knappt andas, alldeles täppt i näsa/gum. så vi får väll se vad dom säger om det.
Idag kommer det förmodligen några inlägg för det blir antagligen mycket tid vid datorn. så vi hörs väll sen...

Love and kizz. M

tisdag 11 januari 2011

Tack Farfar

vaknade vid 6 för att katterna höll på och leka, gick upp och sa till dom och återgick till sängen, låg och hörde på dom hela morgonen och kunde inte somna om. gick upp vid 8 och gjorde v mig sen begav jag mig hem till farfar för att senare köra in med min bil, byta avgassystem. och massa pengar gick åt. hem till farfar igen och drack lite kaffe och snacka skit. Anita kom hem och hjälpte mig att sy upp mina gardiner till stor arummet (dom blev nog lite för högt upp.) och så bjöd dom på mat.
körde hem till mig vid 4 tiden och möttes av peter i dörren, också precis hemkommen, och nu sitter jag framför datorn, nyduschad och funderar på om jag ska göra någon mat.


Fyllde upp mat till katterna.

söndag 9 januari 2011

Besök

Idag skulle Peters mamma, pappa & syster komma på besök. Men det blev bara hans mamma och syster. Vi firade P's mamma igår och det fanns både whisky och öl på bordet så det var ju underbart för P's pappa. Så det var därför han inte var med idag. Men han kommer väll förbi och ser hur långt vi kommit i lägenheten och tittar på vår nya kise.
OBS. Nu började mitt program på tv:n ( shear genius )
Ska försöka göra ett inlägg i morgon.


Love. M

fredag 7 januari 2011

Första

Så, nu har jag äntligen bestämt mig för att börja blogga igen, men ville inte göra an helt ny blogg, så jag ändrade design och gjorde några tomma inlägg som avslut på det förra året och på dom gamla inläggen.
Så nu börjar vi på nytt med bloggandet !
Hjälp mig att hålla motivationen uppe genom att kommentera så vet jag att den finns någon som läser, alltid roligt att få kommentarer på inlägg med.

-------------------------------------------------------------------------

en snabb sammanfattning av det gångna året och ser vad som hänt.

* Tog studenten
* Fick fast jobb
* Förlovade mig
* Flytta ihop med Peter
* Skaffa katter

Och så får vi ju ta lite vad som vi ska se fram emot !

* Jag blir 20 ( många i familjen fyller jämt )
( Lillebror 10, Mamma 40, Pappa 45, Farfar 70, m.m)
* Blir att färdigställa allt i lägenheten
* En underbar sommar
* Och fler av alla godsaker kommer ni nu få njuta av resten av tiden (om ni läser min blogg förstås)

TRE

TRE TOMMA INLÄGG !!


alla inlägg för att visa att dom gamla inte hör ihop med dessa !
ny design, nya inlägg och nytt år ! <3

TVÅ

TVÅ TOMMA INLÄGG

ETT

ETT TOMT INLÄGG