fredag 23 juli 2010

hela veckan..

I ons var jag ledig så jag och peter åkte ner till kiviks musteri och gick och lulla lite. jätte mysigt var det. handlade lite i choppen, sen åkte vi till höör och åt lite mat, satt där och pratade och mös, så det var en heldag med bara dig och mig älskling <3
torsdag.. jobb igen. tjäna pengar...
fre.. (idag) kanske träffa killarna och grilla ikväll. efter jag jobbat.
lör.. blir det mys igen med älskling, fick bytat tid med Mea så jag slutar 15.00 istället för 18.00 så vi ska gå på röstånga marknad. älskar när vi gör saker tsm!
sön, jobb
mån.. jobb
tis.. jobb MEN sen efter jobb ska jag träffa älsklings SAHRA !!! vi har två saker planerat ;) jag lääängtar såå <3
sen på helgen är det hbg-festivalen :)

nu ska jag göra v mig inför jobb.





LOVE. MYE

söndag 11 juli 2010

Så kan det gå.

Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket nu på senaste tiden har haft massor att göra och jobbat.. men nu har jag en stund över så här kommer lite snabb info, hmm vet bara inte var jag ska börja. måndes var jag i ullared på förmiddagen och såg Kjell & Rose-Marie med den minste ungen. haa, han har en större kula än på tv. sen när vi kom hem så var det jobb som väntade. tisdagen gjorde jag nog inget spe .. bara jobb .. sen var det onsdagen så var det skolan och förbereda för provet på fre, dom ringde från jobb och jag fick börja tidigare än jag skulle. fick börja 12.30 istället för 16.00 till 20.45 så det var en låång dag. tor var det jobb 11 - 15 sen kom mamma till jobb och drack cafee latte medans jag bytte om sen gick vi runder och brända resten av mina pengar.. fick köpa present till peter, det blev en fiin fiin skjorta som han hade på sig på lördag.
kul var det igår och idag är men sliten i kroppen, men skam den som ger sig. ska iväg in till stan sen, fick sms av Sahra baby om jag ville med till gröningen. ringde fiia innan och ska möta henne där sen, och så blir det hem till henne sen och mysa med lilla kisen :)


Här är ett bra bevis på att det är varmt idag.




LOVE. MYE