lördag 30 oktober 2010

någon gång får man väll göra ett inlägg..

Vad har hänt i mitt liv sen sist som jag skrev...
Hmm kommer nt ihåg vad jag skrev i mitt sista inlägg men iaf.. Jag stor trivs i mitt hem. älskar vardagen. har börjat komma till rätta rätt så bra, fattas några möbler bara.
och har fått fast jobb så det känns ju faktist bra. trivs där ja är.




just nu sitter jag hemma hos peters mamma och pappa för att peters pappa fyller 44 ;) GRATTIS !! nu orkar jag nt skriva mer.. dom som umgås med mig vet vad som händer i vardagen..
love er!!


LOVE. MYE

måndag 11 oktober 2010

STOOOR trivs!

Jag stortrivs helt klart i mitt nya hem! Det är bara jag och peter och jag älskar det! vakna varige morgon och det är lugnt och skönt och du kan göra vad du vill när du vill utan att någon har någon komentar. Och rutinerna börjar komma också, min kropp har gett sig fan på att vakna 8 varige dag, så om jag gick och la min 9 eller 12. men det känns rätt skönt för att jag hinner med så mycket på mornarna.

det ända negativa är att det nt finns så många grannar att prata med, det finns en dam som är trevlig, hon har en liten svart pudel som hon är ute och vandrar med.. men annars pratar jag inte med ngn annan, jo pappas jobbekompis Ove.. han är rätt okej med. men det finns ingen i min och peters ålder, det är lite tråkigt..

nu ska jag göra det som jag alltid gör , bädda , diska och sen göra v mig inför jobb..


LOVE. MYE

måndag 4 oktober 2010

se på fan, ett inlägg.....

Sitter i soffan och myser, tittar på tv och ser hur klockan rusar iväg..
Så blir det jobb från 11.45-16.15 sen hem till peter som väntar på mig.

Igår satt vi hemma hos peter för att han skulle se på fotboll med sin pappa. Hem sent och lägga in resten av kläderna, men det blev gjort. & idag blir det nog en runda till mamma och pappa för jag måste tvätta ;/ Har nt lärt mig dessa j*vla maskinerna än, dom ser ut som en kocpit (vet nt hur det stavas) med typ 2000 olika knappar?

Här kommer en bild på vårt köksfönster ;) (har inte hittat några snygga lampor än så några fina doftljus går lika bra :))






LOVE. MYE