onsdag 11 augusti 2010

Sjuk

ligger i sängen och mår skit :/ känner mig extremt slö. vill inget annat än att sova men kan nt somna, har inte kunnat sova på hela natten.
har så ont i magen att det tom gör ont när jag andas. och så springer jag på toa var 10.e min...


Och så blir jobb sur på mig när jag ringer och sjukar mig ?
Jaja, kan inget göra...

KRYA PÅ MIG :)



LOVE. MYE

söndag 8 augusti 2010

Jag Älskar ...

Jessica Petterson!

BARA EN VARNING - | ÄR PÅVERKAD, SÅ HOPPAS NI FÖRSTÅR STAVNINGEN! |

jessie är en vänn som jag hoppas jag kan bevara livet ut (som du sahra) och leva livet med. jag älskar er och det finns ingen som kan ta er plats, ni 2 är dom 2 som jag lever för. det finns inget bättre än er ! ni gör mitt liv så mycket bättre. det finns inget - jag gilar er, utan att jag ÄLSKAR ER !!!!
ps. Tack Elias :) & Andreas



Tack för ikväll jessiebabe !! <3



Du är alltid mitt hjärta Peter!




LOVE. MYE

torsdag 5 augusti 2010

Tor

snart blir det ner och väcka mamma och pappa, för här ska det städas, sen dammsugas och efter det blir det att tvätta golv. och om jag orkar efter allt det så får jag väll tvätta fönsterna med.
Så ser min enda lediga dag ut denna veckan.

Igår bakade jag kanelbullar, ca 50 stycker och nu när jag kom ner var det 4st kvar. Hmm jag tror att det var någon som var sugen på bulle ;)


Nu ska kaffet igång så man får lite ork..




LOVE. MYE

tisdag 3 augusti 2010

GASH !! VAD JAG ÄLSKAR DIIG

Jag kan inte fatta hur man kan älska en person så mycket som jag gör! Jag blir knäsvag när jag tänker på dig och det pirrar i magen. När du inte är i min närhet och jag vet att jag ska få träffa dig snart, kan jag knappt vänta, jag vill bara ha dig hos min NU! Att vi förlovade oss betyde så mycket för mig, för nu vet jag att du är min och jag är din. Det finns inget som kan komma imellan oss!
Om det finns ett ord som kan beskriva hur mycket jag tycker om dig så ge mig det ordet för jag kommer att använda det varige dag, jag älskar dig räcker inte längre! Du är mitt allt och jag vill alltid ha dig vid min sida.
PETER THOMAS OLOFSSON

DÅLIG!!!

jag vet förlåt att jag är så dålig på att uppdatera. jag måste försöka skärpa mig. men har haft att göra, träffat sahra älsklingen och plåtat så jag redigerar bilder och mellan det jobbar jag och samtidigt ska jag umgås med min älskling och jag ska hinna med vardagen. så datorn har kommit lite efter tyvärr. men nu är det ju så att jag iaf sitter här. det är ett steg på vägen..
Mån-Ons passar jag och Peter Fam. P's hus och vi har det så extremt mysigt!! längtar tills det är såhär dagligen. Bara du och jag älskling helt själva alltid!!! jag vill det så extremt. och jag vet att jag börjar kunna se det.
Jag älskar dig så otroligt mycket.!