måndag 24 augusti 2009

haha skola..

var i skolan idag. Började 9 och slutade 11. & sen fick vi reda på om vi inte ville komma till skolan i morgon så behövde vi inte det. så vem är så dum och sticker till skolan. men vi fick faktist en uppgift att göra hemma, lite om projektarb. så man får väll göra det.

i morgon ska jag ändå upp hyfsat tidigt, ska med lisaa till barnmorskan. (peters syster) hon skulle vara i stan halv 11. men d ska bli kul dom skulle mäta magen och göra något ultraljud m.m x) spennande, haha känner mig som 5 igen ;P

nu ska jag mysa med min älskling som jag inte har träffat på 2 dagar. <3





xoxo hottylicious

söndag 23 augusti 2009

skit !

jobbigt jobbigt jobbigt.. hela dagen har varit som en psykolag timme. massa bråk och massa prat! helt slut i huvudet. och ovanpå allt så är det skola i morgon, så det är ingen peter i sängen ingen godnattpuss heller. :/ saknar dig mer och mer för varige minut som går. jätte jobbigt att inte kunna pussa på dig när jag vill {a} hee. men nu ska jag försöka sova. får leta upp min nalle och krama om honom inatt. <3






xoxo hottylicious

fredag 21 augusti 2009

vaknade inatt av en rejäl smäll, det oskade jätte mycket ute :/ och när jag väll lyckats somna om så vaknade jag 07.30 av att min lillebror skulle till skolan, så nu sitter jag här, helt klar och v gjord, ska bara vänta ut tiden.. skit jobbigt. tur älsk är med mig annars hade det varit ännu värre. nu ska jag måla naglarna en gång till. åter kommer om hur skoldagen var.




xoxo hottylicious

torsdag 20 augusti 2009

skola i morgon..

13.00 börjar skolan i morgon. och jag ska köra redan 12.15 ska hämta max, måns och fjös innan jag ska in till skolan, och sen ska man hitta parkering vid skolan med. dom har ju byggt hela sommaren så har inte en aning om hur det kommer att se ut, eller var man kan parkera :/ hoppas iallafall att jag får mitt schema i morgon, så man kan börja planera lite hur ens vardagar ska se ut. men d blir väll som förra gången, när man började 2an, man får ett schema på första veckan för dom inte är klara med det andra. jag menar dom har ju ändå haft hela sommaren på sig. ;) haa..
nu ska jag lägga in dom sista låtarna sen ska jag lägga fram saker till i morgon.


xoxo hottylicious

onsdag 19 augusti 2009

19/aug-09

sitter hemma hos älsklig nu. har precis gjort klart med boken o min kalender. tänkte jag skulle ha dom i skolan ;P lite roligare än en halt svart ;) idag händer väll inte så mkt. :/ sista dagarna innan skolan ju, desse är dom värsta. börjar fredag kl 13.00 Och tro inte att vi kommer att vara där speciellt länge. hoppas man får sitt schema så man kan planera upp resten av dagarna. kanske hörs sen.





xoxo hottylicious

söndag 16 augusti 2009

hej bloggen. bilen jag var och tittade på, fabian. jag köppte den. härligt med ny bil. men hon som hade haft den hade inte varit speciellt rädd om den, hon hade skrapat med isskrapan på lacken, och satt på dekaler med superlim m.m så där är en del som ska fixas i bilen är d tänkt. sakta men säkert. nu ska jag upp och ducha sen ska jag ut till väla med peter, han ska köppa nya fotbollsskor och jag ska byta en sladd som jag köppte igår. ses






xoxo hottylicious

torsdag 13 augusti 2009

busfabriken

pappa frågade mig igår om jag kunde följa med till busfabriken, för han hade tänkt ta med sig emil (lillebror) och rikard (kompis), så han tyckte att det skulle vara tråkigt att sitta här i 3 timmar själv. och det kan man ju förstå. inte så jätte kul. skönt att det iaf finns trådlöst nätverk ;) så nu sitter man här.
Igår fick jag min bil såld förresten. Så ska iväg vid 5 och kolla ny bil, en skoda fabia. hoppas bara den är tillräckligt snygg för mig ;) hee. såklart är den ju svart den med ;) bloggar kanske sen igen.






xoxo hottylicious

onsdag 12 augusti 2009

godmorgon bloggen,

vaknade av att peter puttade på mig för att mamma hade skickat sms till mig. Hon hade varit på pappas dator men den klabba så hon behövde hjälp, men nu vågar hon inte röra den x)
I går va vi ute och körde, några stycken, hee vi var 8 bilar som mäst. måste sett maffigt ut när vi kom så många. men d var kul att vara ute och köra lite. men peter blev bitter för att han inte fick köra, fast det är ju jag som tagit körkort för en vecka & 3 dagar sen. o så tycker han att han ska köra. Sån tönt! haa.
Nu ska jag gå och äta frukost.



xoxo hottylicious

tisdag 11 augusti 2009

hej igen

haha, ser man hur mkt man kan sitta vid datorn om man inte har ngt att göra. Har inte ens städat rummet, ingen lust efter att jag bestämt mig för att sälja bilen :/ D va en snubbe som mailade på bilen idag, men när jag svarade honom så svarade han inte mig :S hmm skum typ. Farfar har iaf hittat en mazda 323 till mig så vi får väll se ifall det blir en sådan. nu ska jag packa ihop datorn och köra till peter <3


xoxo hottylicious

mycket som hänt!

Hej igen bloggen, det var ett tag sen nu.
Men inte haft så mkt tid och ork. Massor med körkortet, men d är ju iaf avklarat nu (y) Grattis till mye :) sen har man ju varit ute massor så man har ju inte heller hunnit blogga. nu sitter jag i köket, har precis tagit beslutet att sälja min kära golf, svårt att slita sig, men nu får man väll ta o byta x) får se vad d blir härnäst ;) nu tror jag att jag ska gå upp och städa lite på rummet så där blir lite fint :)



xoxo hottylicious