tisdag 23 juni 2009

alla som är intresserade x)

haha, jag har kommit fram till att det inte är ngn som läser min blogg så här kan jag skriva precis vad fan jag vill, och bara få det ur mig :) faktist rätt skönt ;) Som exempel, ska till körskolan idag o ska boka allt nu. så snart får vi väll hoppas på att vi har körkort :) & om ni inte läser här ( som ni förmodligen nt gör) så möts vi säll säkerligen på vägarna x) jaja nu ska jag sticka iväg och få 3000 kr i handen.

xoxo hottylicious

tisdag 2 juni 2009

2/juni/09

hottyliciouss.blogg.se

hade inget och göra så jag gjord bara en blogg ;) men jag fattar typ inte hur man ändrar och sånt på den så den är väll inte speciellt personlig eller snygg x) hee. jaja men d får väll duga tills jag vet hur man ska göra :)

sovit hos peter i natt igen :) mys men att sova hois dig och snart är det lov så då kan du och jag sova hela tiden , fast d gör vi iof redan nu x) haa. men sen kan vi sova hur länge vi vill :) MYSS ! ska snart gå hen för att jag ska möta mamma sen ska jag mamma och ida till stan för jag ska till körskolan och sen ska jag och ida ta spruta. kanske inom väla eller stan en sväng med, måste ju ha avslutningskläder ;) se om man hittar något snyggt. men nu ska jag gå hemmåt. ha d underbart. puss på er <3